Γράφει η «ξενοδόχος»

Μία ακόμη επενδυτική κίνηση στον ξενοδοχειακό κλάδο εν μέσω πανδημίας έρχεται για έναν πρωτοκλασάτο και ιδιαίτερα δημοφιλή προορισμό της χώρας.

Ο λόγος για τη Σαντορίνη και το ‘’Iconic Santorini’’ που αλλάζει χέρια και καταλήγει στην Everty.

O CEO της EVERTY Νικόλαος Ρούπακας
  • Επικεφαλής της εταιρείας στην Ελλάδα είναι ο κ. Νικόλαος Ρούπακας, γνωστός από την προηγούμενη πορεία του στην επενδυτική Bluehouse η οποία είναι συνιδιοκτήτρια και διαχειρίζεται το εκπτωτικό κέντρο McArthurGlen στα Σπάτα και το Fashion City Outlet  στη Λάρισα.

Το πολυτελές συγκρότημα στη Σαντορίνη αποτελείται από 19 υπόσκαφες σουίτες και έχει ήδη συγκεντρώσει διεθνή βραβεία με πιο πρόσφατα τον τίτλο Greece’s Leading Luxury Boutique Hotel στα World Travel Awards 2019, τη βράβευση Best Luxury Boutique Hotel on a Global Level (2020) και Best Island Hotel on a Global Level (2021), από τα Haute Grandeur Global Awards και Honeymoon Hideaway Boutique Hotel (2021) από τα iLuxury Awards.

 

  • Πρόκειται για τη δεύτερη τοποθέτηση της Everty στη χώρα από την αρχή του 2021 με την πρώτη τοποθέτηση να αφορά στο έργο Petrothalassa Villas στην Ερμιονίδα της Πελοποννήσου σχεδιασμένο από το αρχιτεκτονικό γραφείο Potiropoulos & Partners και βραβευμένο στο πλαίσιο των German Design Awards. 

 

Οι δύο επενδύσεις εντάσσονται στο στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρείας για την τοποθέτηση 100 εκατ. ευρώ στην εγχώρια αγορά premium γραφείων και στη φιλοξενία, εντός της επόμενης τετραετίας. H Everty, μια εξωστρεφής εταιρεία με σαφή προσανατολισμό και δυναμική αναπτυξιακή πορεία αναζητά συνεχώς νέες επενδυτικές ευκαιρίες με σκοπό τη δημιουργία βιώσιμης υπεραξίας στην ελληνική αγορά ακινήτων. Στόχος της εταιρείας είναι η απόκτηση ακινήτων,

  • «τα οποία μπορούν να αποδώσουν ένα σταθερό, προβλέψιμο λειτουργικό εισόδημα και μακροπρόθεσμη υπεραξία κεφαλαίου. Στόχος μας είναι να επενδύσουμε και να διαχειριστούμε ακίνητα στρατηγικού χαρακτήρα στον κλάδο του τουρισμού και φιλοξενίας, βιώσιμα και σύγχρονα γραφεία που ενισχύουν την παραγωγικότητα, έναν υγιεινό τρόπο ζωής και ευεξίας, καθώς και και κατοικίες που καθιστούν τη χώρα ως τον ιδανικό προορισμό για επίσκεψη, εργασία και διαμονή».

Η Everty είναι μέλος τους ομίλου YNV, ενός κονσόρτιουμ πολυεθνικών εταιρειών που επενδύει και δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς παγκοσμίως, από την τεχνολογία και την εκπαίδευση έως την φιλοξενία και το real estate. Με μακρά παρουσία στην ευρύτερη περιοχή, με σημαντικές δραστηριότητες στη Βουλγαρία και την Κύπρο, επιλέγει την Ελλάδα ως χώρα με προοπτική για μελλοντική ανάπτυξη.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here