“Θα μπορούσε η MEVAC0 να είναι μία από τις εκπλήξεις του 2019, έθετα το ερώτημα με..ψίθυρο στις 4 Οκτωβρίου. Παρέθεσα συνοπτικά τους λόγους για τους οποίους οι προσπάθειες της διοίκησης- υπό τον Δημήτρη Κωστόπουλο– θα μπορούσαν να αποφέρουν θετικό αποτέλεσμα και μετά από δύο συνεχόμενες ζημιογόνες χρήσεις να ξανά γυρίσει σε κέρδη.
    Κατά την εκτίμηση μου το στοίχημα για την εξειδικευμένη εταιρεία θα κερδηθεί (ή θα χαθεί) εκτός συνόρων, όπου εύλογα έχουν στραφεί οι προτεραιότητες της διοίκησης.
     Ενα από τα εν δυνάμει turn around stories και η MEVACO, λοιπόν, που στη συνεδρίαση της Παρασκευής η μετοχή “έτρεξε” ένα +6,04% στα 1,58 ευρώ, με συναλλαγές 12.893 τεμαχίων, αξίας 19.717 ευρώ. Συναλλαγές και τζίρος σε χαμηλά επίπεδα, εκτιμώ πως σήμερα-αύριο Τρίτη θα αυξηθούν.
      Εως τα 1,58€ την Παρασκευή με υψηλό 52 εβδομάδων στα 1,59€, με την κεφαλαιοποίηση στα 16,59 εκατ. Ευρώ, με την Καθαρή Θέση περί τα 11 εκατ. υψηλότερα. Στο 0,94 η σχέση αξίας προς πωλήσεις και στο 0,61 η σχέση με βάση την λογιστική αξία.
        Το ταμπλό δικαιώνει για ακόμη μία φορά το Banks.com.gr με την ενημέρωση σας για όσα συμβαίνουν κυρίως στο παρασκήνιο και τα ενδότερα των εισηγμένων να παραμένουν προτεραιότητά μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here