Καταφατική η απάντηση για τη μετοχή της απόλυτα εξειδικευμένης εταιρείας, που το τελευταίο διάστημα δοκιμάζει τις δυνάμεις και σε νέες αγορές.
   Στα 1,49€ η τιμή της μετοχής, στα 15,65 εκατ. € η αποτίμηση. Καθαρή Θέση στα περίπου 28 εκατ., με αξία/πωλήσεις στο 0,89 και αξία/λογιστική αξία στο 0,58. 
   Για την εισηγμένη ένα πρώτο βήμα έγινε το 2018, όταν προχώρησε σε σημαντικές συμβάσεις στο εξωτερικό,με αιχμή την σύμβαση για την παραγωγή και προμήθεια συστημάτων απόσβεσης ήχου στην Αυστραλία (παραγγελία από την ΝΑΡ Acoustics PTY– ύψους περίπου 7,78 εκατ. δολαρίων Αυστραλίας (περί τα 4,8 εκατ. ευρώ) ενώ η ανάληψη μίας σειράς παραγγελιών για την κατασκευή φωτοβολταικών πάρκων, που προορίζονται για αγορές της Ευρώπης. Ενέργειες, που συνέβαλαν στο να “γυρίσουν” τα οικονομικά αποτελέσματα στο δεύτερο 6μηνο του 2018.
    Η βελτίωση των μεγεθών είχε συνέχεια και στο 5μηνο του 2019, με την παραγωγή να εξάγεται κατά τα 2/3 εκτός συνόρων.
    Στα συν της εταιρείας η λειτουργία του ιδιόκτητου φωτοβολταικού πάρκου, που διευκολύνει την διοίκηση να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα όσον αφορά δανεισμό, υποχρεώσεις προς τις τράπεζες είτε προς τρίτους.
     Σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, Δημήτρη Κωστόπουλο να σημειώνει για το αν η εταιρεία θα επιστρέψει στην κερδοφορία (μετά από δύο ζημιογόνες χρήσεις ) θα φανεί το φθινόπωρο.
      Για να δούμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here