Δεν έχουν περάσει παρά ελάχιστες συνεδριάσεις, από την ημέρα που το Banks επανερχόταν με…ψίθυρο σε μία από τις πιο επίμονες επιλογές της στήλης, με τον εύγλωττο τίτλο: η AVAX “τρέχει” ολοταχώς προς τα 60 εκατ., σε όρους χρηματιστηριακής αξίας.
Από την εποχή, που η εταιρεία μετά βίας είχε αποτίμηση 20 εκατ. € οι…ψίθυροι έδωσαν αναλυτικό ρεπορτάζ για τον στρατηγικό σχεδιασμό και κατόπιν όλων αυτών, ο πήχης τέθηκε στα 50 εκατ .
Εκτίμηση-στοχοθεσία, που βάσει των όσων διαδραματίζονται στον όμιλο, μας υποχρέωσε να αναβαθμίσουμε το όριο της αποτίμησης στα 60 εκατ. ευρώ.
Κάποιες φορές οι δημοσιογραφικές εμμονές μπορεί να γίνονται κουραστικές αλλά μόλις στις 31 Οκτωβρίου ήμασταν για πολλοστή φορά ξεκάθαροι, χωρίς “ήξεις αφήξεις” και αμφίσημες εκτιμήσεις.
Μόνο ξεκάθαρες κουβέντες της λογικής: AVAX “τρέχει” για τα 60 εκατ. Ευρώ.
Γιατί αναφερόμαστε πάλι; Μα επειδή η μετοχή, η εταιρεία επιλογή της στήλης έβγαλε και χθες ισχυρή αντίδραση. Με +5,96% στα 0,729 ευρώ, με συναλλαγές 119.661 μετοχές, αξίας 85.797 ευρώ.
   Μετά και την χθεσινή συνεδρίαση η αποτίμηση της AVAX διαμορφώνεται- πλέον- στα 56,61 εκατ. ευρώ. 
  •     σ.σ : ΟΧΙ, οι…”Ψίθυροι” δεν είναι market maker καμίας εισηγμένης, απλά προσπαθούν πάντα να διαβάζουν προσεκτικά και ενδελεχώς τους ισολογισμούς, να κάνουν ρεπορτάζ και να σας παρουσιάζουν τις πληροφορίες….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here