Η αλήθεια είναι, πως με την AVAX και την χρηματιστηριακή πορεία της εταιρείας συμφερόντων Χρήστου Ιωάννου, ασχολούμεθα συχνά- πυκνά παρακολουθώντας την ενδυνάμωση της εισηγμένης από τα 20 εκατ. ευρώ.
Τελευταία φορά αναφερθήκαμε στις 14 Οκτωβρίου, όταν με όρους χρηματιστηριακής αξίας “πατούσε” τα 50 εκατ. ευρώ.
Εκτοτε η ανοδική κίνηση της μετοχής συνεχίστηκε, έστω και με διακυμάνσεις, εντυπωσιάζοντας θετικά την αγορά με την…εκτίναξη κατά +7,87% στα 0,685 ευρώ/μετοχή. Με συναλλαγές 186.909 μετοχές και τζίρο 125.453 ευρώ η χρηματιστηριακή αξία μεγεθύνεται στα 53,2 εκατ. € με τους…ψιθύρους να έχουν ανεβάσει τον πήχη προς τα 60 εκατ. ευρώ.
Κλείνουμε αυτή την σύντομη αναφορά παραπέμποντας στον…ψίθυρο της 14/10 όπου  σημειώναμε, πως:
Από τα επίπεδα των 20 εκατ. € αποτίμηση της -τότε- J & P ΑVAX οι «Ψίθυροι» είχαν προβλέψει με ακρίβεια, τις επιχειρηματικές, μετοχικές εξελίξεις, που θα άλλαζαν πλήρως την εικόνα του ομίλου, στην μετεξέλιξη του σε ΑΒΑΞ με…αποχώρηση της πλευράς Παρασκευαίδη με τον έλεγχο της «νέας ΑΒΑΞ» να περνά σταδιακά στα ικανά χέρια του Χρήστου Ιωάννου
  • Νέα deals από την αγορά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων μέχρι αυτές της Κύπρου αλλά και τις Ελλάδος, όπου και η εταιρεία στρέφεται, πλέον, εμφανώς σε συμβάσεις παραχώρησης (άρα σταθερά έσοδα) και στοχευμένα εξειδικευμένα έργα.
Για όλα αυτά και όσα θα ακολουθήσουν μετά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 20 εκατ.€ , το μεγαλύτερο μέρος της οποίας θα καλυφθεί από την πλευρά Ιωάννου και στη συνέχεια με περαιτέρω ενδυνάμωση της θέσης του 47 χρόνου μεγαλοεπιχειρηματία, υιού και διαδόχου του συνιδρυτή της J & P AVAX.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here