Το ότι η Trastor απέκτησε το κτήριο, επί της Μιχαλακοπούλου, όπου παλαιότερα στεγάζονταν ο ΔΟΛ είναι λίγο ως πολύ γνωστό.
    Το κτήριο, μετά από πλειοδοτικό διαγωνισμό, περιήλθε στην κυριότητα της ΑΕΕΑΠ έναντι 25 εκατ. , σύμφωνα με την ανακοίνωση της εισηγμένης.
    Το συγκεκριμένο κτήριο, στον αριθμό 80 της Μιχαλακοπούλου είναι ένα από τα ελάχιστα μεγάλα και αυτοτελή κτήρια γραφείων στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, σε μία περίοδο θεαματικής ανόδου για την σχετική αγορά.
Γιατί αναφερόμαστε σε γνωστά σας γεγονότα;
  • Μα επειδή γνωστός μεγαλομεσίτης (θυγατρικής αγγλικής εταιρείας) μου εκμυστηρευόταν χθες πως έχει στα χέρια του ΗΔΗ προσφορά ισχυρού παράγοντα του hoteling, ο οποίος αναζητεί άλλο ένα ακίνητο στην ευρύτερη περιοχή για να το κάνει ξενοδοχείο. Σύμφωνα με τον ίδιο υπολογίζεται, πως το συγκεκριμένο κτήριο θα μπορούσε να ” βγάλει” γύρω στα 120 δωμάτια.
  • Ωστόσο ενδιαφέρον, κατά πάσα πιθανότητα, θα εκδηλωθεί και από εταιρεία του real estate, που μακρομισθώνει κτήρια γραφείων.
 Το σίγουρο είναι, πως είτε έτσι είτε αλλιώς η TrastorVarde Partners ελέγχει το 56%, και η Τρ. Πειραιώς το 39,4% του μετοχικού κεφαλαίου) θα τα πάρει πίσω τα λεφτά της και με το παραπάνω….
 σ.σ. έτυχε να περάσω πρόσφατα από τον Νέο Κόσμο και συγκεκριμένα από το τετράγωνο της Μίνωος, όπου παλαιότερα ήταν η Ελευθεροτυπία.
Κτήριο, εγκαταστάσεις που από τα τέλη Οκτωβρίου πέρασαν μέσω της Value Τουριστική, θυγατρική της DIMAND Real Estate (συμφερόντων Δημήτρη Ανδριόπουλου) στην Grivalia AEEAΠ (έχει απορροφηθεί από την Eurobank) και στα οποία εργάζονται ήδη δύο συνεργεία στον υπόγειο χώρο στάθμευσης και στο ισόγειο. Το κτήριο της “Ε” προορίζεται για την στέγαση γραφείων…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here