Στα 32,01 εκατ. € η χρηματιστηριακή αξία της Κλουκίνας Λάππας, που σε διάρκεια τόσο μηνός όσο και τριμήνου υποχωρεί -0,25% και -19,27% αντίστοιχα, χωρίς να υπάρχει- από την πλευρά των βασικών μετόχων καμία εμφανής κίνηση σταθεροποίησης της τιμής της.
Η εισηγμένη έχει- εκτός όλων των άλλων- να διαχειριστεί και τις συνέπειες από τις εξελίξεις στην Mothercare UK, καθώς η ΚΛΜ έχει την αντιπροσώπευση των προιόντων της αγγλικής εταιρείας.
Η Μothercare UK αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λειτουργίας, μετά την υποβολή αιτήματος για την τοποθέτηση διαχειριστών στη ζημιογόνα αγγλική επιχείρηση, που στο ζενίθ της λειτουργούσε 79 καταστήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο…
     Εξέλιξη, που υποχρεώνει την διοίκηση της ΚΛΜ, ειδικότερα τον Λουκά Σπεντζάρη να επισπεύσει τις διαδικασίες για την λειτουργία της ΑΕΕΑΠ, σχέδιο που είχε…κολλήσει παλαιότερα, ματαιώνοντας την προοπτική εισαγωγής της θυγατρικής ακινήτων-real estate στο Χρηματιστήριο της Αθήνας.
Αναφερόμαστε εκτενώς στην Κλουκίνας-Λάππας και τις…περιπέτειες της αγγλικής Mothercare για έναν απλό λόγο:
  • Μόνο η σύμβαση μίσθωσης και η αντικειμενική αξία του κτηρίου της Ερμού, όπου στεγάζεται ένα από τα κεντρικά καταστήματα των ZARA αξίζει περισσότερο από την τρέχουσα χρηματιστηριακή αξία των 32 εκατ. € 
Από την στιγμή που θα ενεργοποιηθεί το project για την ΑΕΕΑΠ, θα πρέπει- πάντα κατά την εκτίμηση μου- να αρχίσουμε να βλέπουμε με άλλο μάτι μετοχή και εταιρεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here