Σας έχουμε ενημερώσει έγκαιρα και για τα προβλήματα που είχε αρχικά ο Ferit Sahenk, ο οποίος υποχρεώθηκε να βάλει ένα-ένα τα πωλητήρια του σε διάφορες αγορές συμπεριλαμβανόμενης της ελληνικής.
Θα έλεγα, πως την αποκαθήλωση του άλλοτε πανίσχυρου Τούρκου επιχειρηματία την έχουμε καταγράψει βήμα προς βήμα, καθώς αποχωρούσε από μαρίνες, ξενοδοχεία κ.λ.π.
Η τελευταία αναφοράς μας ήταν όταν αναγκαζόταν να πουλήσει το μερίδιο του στο Hilton στην ΤΕΜΕΣ του Κωνσταντακόπουλου. Θα θυμόσαστε πως τότε είχαμε θεωρήσει θέμα χρόνου την αποχώρηση του και από το project του Αστέρα.
Το ερώτημα δεν είναι αν αλλά πότε και πως θα αποχωρήσει ο mr Dogus και από την Βουλιαγμένη, ρίχνοντας τίτλους τέλους στα αλλοτινά φιλόδοξα σχέδια του για κυριαρχία του στον ελληνικό τουρισμό.
Ηδη στην αγορά θεωρούν θέμα συγκυρίας την αποχώρηση του και τα ερωτήματα που δημιουργούνται αφορούν στο αν οι Άραβες της AGC θα πάρουν το ποσοστό του ή θα μπει στο σχήμα τρίτος παίκτης. Απ΄ ότι μαθαίνω και τα δύο ενδεχόμενα είναι εξίσου πιθανά, με μικρό προβάδισμα στο δεύτερο καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από πανίσχυρο αμερικανό παίκτη ο οποίος συνεργάζεται με τους Άραβες σε άλλα projects στην Ευρώπη.
Θα ακολουθήσει η αποχώρηση του από τις μαρίνες; και αν ναι από ποια ή ποιες; η σχέση του με την Lamda Develpment πως τις διαχειρίζεται;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here