Με την ολοκλήρωση μιας εξαιρετικής καλοκαιρινής σεζόν στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, το διάσημο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens κατέχει πλέον την 35η θέση ανάμεσα στα 50 Καλύτερα Ξενοδοχεία του Κόσμου, όπως έγινε γνωστό στην πρώτη παρουσίαση της λίστας με «Τα 50 Καλύτερα Ξενοδοχεία του Κόσμου», που πραγματοποιήθηκε στο εμβληματικό Guildhall του Λονδίνου, στις 19 Σεπτεμβρίου 2023. 

Η λίστα αυτή αποτελεί την πρώτη εξόρμηση των 50 Best στον κόσμο του ταξιδιωτικού τουρισμού και την πρώτη νέα παγκόσμια κατάταξη από την εκκίνηση των διακρίσεων με «Τα 50 Καλύτερα Bar του Κόσμου» το 2009. Η λίστα περιλαμβάνει κορυφαία ξενοδοχεία από 35 τοποθεσίες σε έξι ηπείρους. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens είναι το μοναδικό ξενοδοχείο στην Ελλάδα, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στη λίστα. 

Η συγκεκριμένη διάκριση του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, που βρίσκεται μόλις 30 λεπτά από το ιστορικό κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας, είναι η τελευταία από μια σειρά διακρίσεων που έχει κατακτήσει από τότε που το εμβληματικό παραθαλάσσιο καταφύγιο άνοιξε ξανά τις πύλες του το 2019. 

«Ολόκληρη η ομάδα του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens πανηγυρίζει δικαιολογημένα απόψε», δηλώνει ο Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου Philippe Roux-Dessarps. «Η αναγνώριση από την ομάδα των 50 Best είναι μια απόδειξη της χαρούμενης διάθεσης, της καλής ενέργειας και της αφοσίωσης που κάθε μέλος της ομάδας μας προσφέρει σε κάθε επισκέπτη. Ήταν και είναι μια αξέχαστη χρονιά για εμάς και τέτοια βραβεία μας εμπνέουν για να εργαζόμαστε ακόμα πιο σκληρά ώστε να αναβαθμίσουμε τις εμπειρίες που προσφέρουμε και να εκπλήξουμε ακόμα περισσότερο τους επισκέπτες μας, παλιούς και νέους», καταλήγει. 

Η υψηλή κατάταξη στη λίστα με «Τα 50 Καλύτερα Ξενοδοχεία του Κόσμου» αποτελεί την κορυφή μιας εξαιρετικής χρονιάς για το ξενοδοχείο με τα 303 δωμάτια, που έλαβε επίσης την πρώτη διάκριση Forbes Five-Star το 2023 και ανακηρύχθηκε «Το Καλύτερο Ξενοδοχείο στην Πόλη της Αθήνας» στα βραβεία «Τα Καλύτερα του Κόσμου» του Travel + Leisure το 2023. 

Οι επισκέπτες του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens χαλαρώνουν στις τρεις ιδιωτικές αμμουδερές παραλίες και τις δύο πισίνες του, εξερευνούν τους γαστρονομικούς θησαυρούς που «κρύβει» το ξενοδοχείο στα οκτώ εστιατόρια και τo signature bar που διαθέτει, ενώ απολαμβάνουν την ηρεμία, την πολυτέλεια και την περιποίηση στο εμπνευσμένο από τον Ιπποκράτη spa του ξενοδοχείου. Όσοι αγαπούν την ιστορία και τις εκδρομές, απέχουν μόλις 45 λεπτά από την Ακρόπολη και τον Ναό του Ποσειδώνα, ενώ μπορούν να ανακαλύψουν διά θαλάσσης κρυμμένες ακτές και αγαπημένα νησιά του Σαρωνικού και των Κυκλάδων. 

Στις νέες παροχές του ξενοδοχείου ανήκει η επαγγελματική Ακαδημία Τένις σε συνεργασία με το Tipsarevic Luxury Tennis που θα φιλοξενήσει το πρώτο Riviera Masters Open Tennis Tournament στις 7-8 Οκτωβρίου 2023.