Για τις εξελίξεις στο Hilton έχετε ενημερωθεί από την Παρασκευή, όπως επίσης για το τι σημαίνουν οι νέες μετοχικές ισορροπίες μετά την αναγκαστική αποχώρηση της Dogus. Σε ελληνικά χέρια εξ΄ολοκλήρου το στολίδι της Αθήνας, στον Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο έναν από τους πιο εμβληματικούς του κλάδου που διαθέτει το ελληνικό hoteling και ο τουρισμός.
Για τις…δεύτερες σκέψεις και τις επαφές που προοιωνίζονται από την πλευρά του mr Costa Navarino κάνω ρεπορτάζ γιατί υπάρχει πλούσιο παρασκήνιο. Θα επανέλθω, είμαι σχεδόν βέβαιος.
Ωστόσο το θέμα μας σήμερα δεν είναι το τι θα κάνει ο ιδιοκτήτης του Hilton αλλά τι θα υποχρεωθεί να κάνει στη συνέχεια ο Ferit Sahenk με την συμμετοχή του στον Αστέρα Βουλιαγμένης/Four Seasons. Στην πιάτσα φημολογείται ήδη το ενδιαφέρον του Olayan, στο banks σας έχω προϊδεάσει για αλλαγές εδώ και καιρό (και πρόσφατα στις 11 Φεβρουαρίου) πως μετά την αποχώρηση των δύο Τούρκων από τον διαγωνισμό για τη Μαρίνα του Αλίμου (Dogus και Koc) υπάρχει θέμα με την συμμετοχή της Dogus στο σχήμα του Αστέρα, με τον αμερικανικό όμιλο (αλλά με έντονο αραβικό χρώμα) να αναζητά (δες στις 5 Νοεμβρίου, “ο νέος πολυτελής Αστέρας θα ανατείλει στις 29 Μαρτίου”; ) εδώ και καιρό αντικαταστάτη στην θέση του Τούρκου.
Μάλιστα καλά ενημερωμένη πηγή του κλάδου, πως μεταξύ άλλων κρούση έγινε και σε ισχυρότατο έλληνα επιχειρηματία του κλάδου, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κατέβει από την “πλατεία στην παραλία“.
Πάντως τα στοιχήματα που πέφτουν αφορούν στο κατά πόσον ο Ferit θα προλάβει την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, για να το…ποδοσφαιροποιήσω και λίγο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here