Πλούσια θεματολογία και ερωτήματα σχετικά με το αυτοκίνητο και την νέα ηλεκτρική εποχή του, περιλαμβάνονται στην ατζέντα του Auto Forum 2021 #auf21 με τίτλο:«Εξηλεκτρισμός», το οποίο διοργανώνεται για 4η χρονιά στις 25 Φεβρουαρίου από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (ΙΟΑΣ) «Πάνος Μυλωνάς», το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ, μέσα από τη LiveOn.

Η φετινή διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της  Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων & Δικύκλων (ΣΕΑΑ), της Hellastron, του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (ΣΕΣ) και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ιδιωτικών ΚΤΕΟ.

Υπεύθυνος του Προγράμματος είναι ο δημοσιογράφος κ. Τάκης Πουρναράκης. 

H κα. Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας και Εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια και την Πρόληψη & Μείωση των Τροχαίων Ατυχημάτων (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» έκανε λόγο για μία χρονιά γεμάτη προκλήσεις εκτιμώντας ότι η βιώσιμη κινητικότητα αποτελεί η βασική επιλογή.

“Είτε για αμιγώς ηλεκτρικά ή plug in hybrids είναι σαφές ότι η μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση με βιώσιμο τρόπο αποτελεί επιλογή. Οι πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων παγκοσμίως σημείωσαν 40% αύξηση με οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη. Έχουμε χρέος να διαφυλλάξουμε τον πλανήτη. Ο εξηλεκτρισμός βρίσκεται εφαρμογή σε όλους τους τύπους οχημάτων”.

“Στο Ινστιτούτο κλείσαμε 15 χρόνια δράσης. Αναμένουμε το εθνικό στρατηγικό σχέδιο για την οδική ασφάλεια για έναν κόσμο χωρίς τροχαία δυστυχήματα” τόνισε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here