Με τίμημα στα 18,5 εκατ. ευρώ, ο Alexander Haditaghi αναδείχθηκε πλειοδότης στην ηλεκτρονική δημοπρασία για το ακίνητο στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας.

Στο πλαίσιο του e-Auction IX που διενεργήθηκε χθές από το ΤΑΙΠΕΔ

  • «δημιουργήθηκε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον προσφορών και διαφάνειας με την τελική προσφορά να είναι κατά 103,3% αυξημένη σε σχέση με την τιμή εκκίνησης, η οποία είχε διαμορφωθεί στα 9,1 εκατ. ευρώ».

Ο κ. Alexander Haditaghi Καναδός επενδυτής (έχει γεννηθεί στο Ιράν και μεγάλωσε στην Τουρκία) έχει συνδέσει το όνομά του με την ΠΑΕ Α.Ο.Καβάλα.  

Το ακίνητο στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας αποτελείται από δύο όμορα παραθαλάσσια οικόπεδα, συνολικής επιφάνειας 149,733 στρέμματα.

Το ακίνητο, χωροθετημένο στον απαράμιλλης ομορφιάς κόλπο του Παλαιού, είναι επίπεδο, έχει αμμώδες παραλιακό μέτωπο μήκους 600 μ. και διαθέτει απεριόριστη θέα στον κόλπο της Καβάλας και στα ανατολικά παράλια της νήσου Θάσου.

  • Το ακίνητο έχει άμεση πρόσβαση στην Εγνατία Οδό, την παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, ενώ ο παραλιακός δρόμος που συνδέει τη Νέα Ηρακλείτσα με την πόλη της Καβάλας διέρχεται από το δυτικό της όριο.
  • Η απόσταση του από την Καβάλα είναι 14 χλμ., από το Διεθνές Αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας 45 χλμ. και 140 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη. Τα πλησιέστερα λιμάνια είναι η Καβάλα και η Νέα Πέραμος (2,5 χλμ.).

Η Νέα Ηρακλείτσα είναι ένας παραθαλάσσιος οικισμός που συνδυάζει χρήσεις τουρισμού και αναψυχής, και ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες, αποτελεί περιοχή παραθεριστικής κατοικίας. Αποτελεί πόλο έλξης τουριστών από την Βόρεια Ελλάδα, τις χώρες της Βαλκανικής και την Ευρώπη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ αναμένεται να συγκληθεί το επόμενο διάστημα για την επικύρωση του αποτελέσματος του e-Auction ΙΧ. 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΣΤΑ 149. 733 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΤΣΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ , ΤΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ , ΒΑΣΕΙ ΠΟΙΑΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here