Σε νέα εποχή για τη εταιρική ταυτότητα και τον ιστότοπο της προχωρά η ΔΙΑΣ στο πλαίσιο του αναβαθμισμένου ρόλου της εταιρείας στον τομέα των ηλεκτρονικών διατραπεζικών πληρωμών στην Ελλάδα.

ΔΙΑΣ Διατραπεζικά Συστήματα

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, το νέο εταιρικό λογότυπο αντανακλά την αναγέννηση της ΔΙΑΣ ως μια σύγχρονη εταιρεία τεχνολογίας με όραμα την παροχή καινοτόμων και ασφαλών υπηρεσιών πληρωμών προς όφελος όλων των μερών, αξιοποιώντας τα σημαντικά οφέλη της ψηφιοποίησης των πληρωμών.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΔΙΑΣ προχώρησε, επίσης, σε πλήρη ανασχεδιασμό του εταιρικού της ιστοτόπου www.dias.com.gr με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας της εταιρείας καθώς και της διαφανούς και ολοκληρωμένης ενημέρωσης όλων όσων συμμετέχουν στο σύγχρονο οικοσύστημα των πληρωμών – τις επιχειρήσεις, τους καταναλωτές, τους Παρόχους Υπηρεσιών Πληρωμών και των οργανισμών του Δημόσιου Τομέα.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της ΔΙΑΣ ΑΕ, Σταυρούλα Καμπουρίδου, δήλωσε σχετικά:

H διευθύνουσα σύμβουλος της ΔΙΑΣ ΑΕ, Σταυρούλα Καμπουρίδου,
  • “Αποστολή μας είναι η ενίσχυση του κομβικού ρόλου της ΔΙΑΣ στον τομέα των ηλεκτρονικών διατραπεζικών πληρωμών.
  • Στρατηγική μας είναι να αναπτύσσουμε σε συνεργασία με τους παρόχους υπηρεσιών πληρωμών καινοτόμες διατραπεζικές υπηρεσίες, απευθυνόμενες σε δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές επιχειρήσεις, με στόχο τον εκσυγχρονισμό των πληρωμών και το όφελος της εθνικής οικονομίας”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here