Με αποτίμηση στα 2,5 δισ. €,  με ελεύθερη διασπορά και συμμετοχή βασικού μετόχου εντός προδιαγραφών Morgan Stanley, η Motor Oil προεξοφλείται πως θα είναι η επόμενη είσοδος στον διεθνή δείκτη MSCI Greece.
Σημειωτέον, πως η εισηγμένη ήταν στον πιο αναγνωρίσιμο διεθνώς δείκτη- και για τις ελληνικές εταιρείες- μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020.
Έκτοτε ακολούθησαν πολλά, που έφεραν τον Ομιλο σε επίπεδα ιστορικής κερδοφορίας, μεγέθυνση του επιχειρηματικού αποτυπώματος του προσελκύοντας σημαντικά ξένα επενδυτικά κεφάλαια.
  •    Στα 22,74 ευρώ η μετοχή “υψηλό 4ετίας” με τις εισροές να εντείνονται καθώς είναι πιθανό το ενδεχόμενο επίσπευσης της ένταξης στον δείκτη, πως; εάν και εφ’ όσον ολοκληρωθεί η συμφωνία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ-First Sentier & Macquarie για την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή με συνακόλουθη προαιρετική δημόσια προσφοράς τότε πιθανά να οδηγηθεί εκτός δείκτη η μετοχή της ΤΕΝΕΡΓ. 

   Σε μία τέτοια περίπτωση η είσοδος της Motor Oil επισπεύδεται κατά 1-2 μήνες με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για τα funds που αδημονούν να εντάξουν ακόμη μία ελληνική μετοχή στο “ελληνικό καλάθι” τους.