Σε περιπέτειες έχει μπει, όπως όλα δείχνουν, η αεροπορική εταιρεία, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, Astra Airlines, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της οποίας είναι ο Γ. Ζλατάνης.

Οι πρώτες πληροφορίες για τα σοβαρά προβλήματα στην εταιρεία διέρρευσαν μετά τις ακυρώσεις πτήσεων της Astra Airlines, το προηγούμενο Σάββατο (9 Νοεμβρίου). H Astra Airlines εξέδωσε μια λιτή ανακοίνωση για τις ακυρώσεις πτήσεων, αποφεύγοντας, διακριτικά, οποιαδήποτε αναφορά στους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση.

Κρίσιμες ανακοινώσεις από την Astra Airlines

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Μακεδονία», πιθανώς σήμερα, Τετάρτη, η διοίκηση της Astra Airlines θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις για το μέλλον της εταιρείας, η οποία τις τελευταίες μέρες, ουσιαστικά, δεν λειτουργεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κεντρικά γραφεία της Astra Airlines,  στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», είναι κλειστά, στο τηλεφωνικό της κέντρο –μετά το ηχογραφημένο μήνυμα – δεν απαντά κανείς, ενώ στην ιστοσελίδα της δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα να κλείσει κάποιος εισιτήριο για οποιαδήποτε πτήση.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο ιδιοκτήτης της Astra Airlines φέρεται να δηλώνει ότι βρίσκεται σε αναζήτηση επενδυτών – χρηματοδοτών που θα καλύψουν τις άμεσες ανάγκες της εταιρείας. Η εταιρεία ιδρύθηκε από τους Ιωάννη Ζλατάνη, ιδρυτή της Interaviator Ltd, και Αναστάσιο Ζηρίνη, πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας. Η πρώτη πτήση πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουλίου 2008 από τη Θεσσαλονίκη στη Ρόδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here