Με σταθερή αναπτυξιακή πορεία, η Westnet, μέλος του Ομίλου εταιρειών Olympia και κορυφαίος διανομέας προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας, σημείωσε αύξηση του κύκλου εργασιών της για το 2020 και θετικές οικονομικές επιδόσεις, συνεχίζοντας με επιτυχία την υλοποίηση του στρατηγικού της πλάνου:

-Σε επίπεδο τζίρου η Westnet σημείωσε το 2020 άνοδο 14,5% στα 126,8 εκατ. ευρώ σε σχέση με ένα χρόνο νωρίτερα

-Η λειτουργική κερδοφορία (EBITDA) διαμορφώθηκε στα 4,2 εκατ. έναντι 3,2 εκατ. ευρώ το 2019 (+29%)

-Τα κέρδη προ φόρων στα ανήλθαν 2,4 εκατ., αυξημένα κατά 80% σε ετήσια βάση, από τα 1,3 εκατ. ευρώ του 2019.

Νέα προϊόντα σε Ελλάδα και εξωτερικό – προσθήκη ταλαντούχων στελεχών

Σε ένα ασταθές οικονομικό περιβάλλον λόγω της πανδημίας Covid-19, η εταιρεία κατάφερε να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις προκλήσεις, επιδεικνύοντας εγρήγορση και ετοιμότητα σε όλα τα επίπεδα, με αποτέλεσμα την ανοδική της πορεία μέσα σε μια ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά.

Η στρατηγική επιλογή της Westnet να επενδύει στην προσθήκη νέων προϊοντικών κατηγοριών αποτελεί βασικό παράγοντα στην ενίσχυση των πωλήσεων.

Η εταιρεία διαχειρίζεται και διανέμει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων, εξασφαλίζοντας τη συνεχή παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και καινοτόμων λύσεων, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του διευρυμένου πελατολογίου της σε Ελλάδα και Κύπρο.

Παράλληλα, η περαιτέρω ανάπτυξη των εξαγωγών με το άνοιγμα σε νέες αγορές στο εξωτερικό αντανακλά την έντονη εξωστρέφεια της εταιρείας, γεγονός που συμβάλει σημαντικά στο θετικό πρόσημο της περασμένης χρονιάς.

Όπως αναφέρει η διοίκηση, «η εταιρεία συνέχισε και το 2020 να επενδύει στην ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού της, προσελκύοντας ταλαντούχα στελέχη με υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία».

Γιώργος Δαβιώτης, Γενικός Διευθυντής της Westnet: θα συνεχίσουμε να οδηγούμε τις εξελίξεις στον κλάδο μας

«Η Westnet κλείνει μία ακόμη δυνατή χρονιά, ενισχύοντας περαιτέρω την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση των συνεργατών της. Μπροστά σε μια πρωτόγνωρη και δύσκολη συνθήκη που διαμορφώθηκε από την πανδημία Covid-19, καταφέραμε να προσαρμοστούμε αποτελεσματικά στα νέα δεδομένα, διασφαλίζοντας την επιτυχή υλοποίηση του στρατηγικού μας σχεδιασμού. Το 2021 θα συνεχίσουμε να οδηγούμε τις εξελίξεις στον κλάδο μας, παρέχοντας εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης στους πελάτες μας», τονίζει από την πλευρά του ο κ. Δαβιώτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here