Ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού «τριφυλλιού», Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έριξε «βόμβα», κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, λέγοντας ότι πουλάει την ΚΑΕ Παναθηναϊκός αντί 25 εκατ. ευρώ.

“Βλέπετε στα 33 αυτά χρόνια δεν είχαμε μπει στη διαδικασία να εκτιμήσουμε ποτέ την αξία αυτής της ομάδας. Αυτή που σύμφωνα με τους ειδικούς εκτιμητές, η αξία της φτάνει στα 75.000.000 ευρώ. Τα 34.000.000 για το σήμα και στο σύνολο στα 75.000.000 ευρώ” τόνισε.

Μάλιστα τόνισε ότι η απόφασή του «είναι οριστική και αμετάκλητη» λέγοντας τουλάχιστον δύο φορές πως «το κεφάλαιο Παναθηναϊκός έχει κλείσει»…

“Φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Η αγάπη που εισπράττω από τον κόσμο μου δείχνει ότι έκανα καλή δουλειά. Θα λέω ότι έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι για την καλύτερη ομάδα που είδε ποτέ ο ελληνικός αθλητισμός”, ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε ότι εξετάζει όλα τα δεδομένα προκειμένου να μεταπηδήσει από την Euroleague στο Basketball Champions League.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έκανε για να εισέλθει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ως μέτοχος, ρίχνοντας την ευθύνη στον Γιάννη Αλαφούζο για το γεγονός ότι δεν βρήκε ανταπόκριση καμία από τις τέσσερις προσπάθειες που έκανε. Ακόμη μίλησε για την Euroleague και τον Ζόρντι Μπερτομέου στον οποίο άσκησε έντονη κριτική, σημειώνοντας μάλιστα ότι ο ίδιος θα επέλεγε την λύση του Basketball Champions League αντί της Euroleague. Παράλληλα, ανέλυσε τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στην υπόθεση του γηπεδικού και στο πρότζεκτ του Βοτανικού τονίζοντας ότι αν δεν υπάρξουν εξελίξεις στο ζήτημα μέχρι τις εκλογές του Ερασιτέχνη θα αποχωρήσει και από την προεδρία του Αθλητικού Ομίλου, τμήματα του οποίου πάντως όπως ανέφερε θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here