Αίσια ήταν η κατάληξη της παραχώρησης του ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Από τη στιγμή που η ΕΟΕ απέσυρε τα ασφαλιστικά μέτρα, το Δ.Σ. συνεδρίασε άμεσα και αποφασίστηκε ομόφωνα να παραχωρηθεί το κλειστό γήπεδο μπάσκετ στους «πράσινους» για επόμενα 49 χρόνια.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοίκηση του ΟΑΚΑ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η παραχώρηση στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

Η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών – Σπύρος Λούης», στη σημερινή του συνεδρίαση, ενέκρινε ομόφωνα το σχέδιο της Σύμβασης Παραχώρησης του κλειστού γυμναστηρίου «Νίκος Γκάλης» στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δυνάμει του άρθρου 44 του ν. 4934/2022.
Έπειτα από μια μακρά περίοδο συζητήσεων με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για τη διευθέτηση των επιμέρους ζητημάτων και των λεπτομερειών της Σύμβασης Παραχώρησης, εξασφαλίστηκε πλήρως το δημόσιο συμφέρον, η συνέχεια της εύρυθμης λειτουργίας όλου του Ολυμπιακού Συγκροτήματος, καθώς και η διασφάλιση των ερασιτεχνικών αθλημάτων, που μέχρι σήμερα δραστηριοποιούνται σε χώρους του κλειστού γυμναστηρίου «Νίκος Γκάλης».
Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η Παραχώρηση, με την υπογραφή της σχετική Σύμβασης μεταξύ του ΟΑΚΑ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.»