Αλλεπάλληλα «ραπίσματα» δέχεται η αμερικανική κοσμηματοποιία Tiffany & Co. Έτσι, μετά τα προσκόμματα που φέρεται να θέτει ο όμιλος LVMH για τη συμφωνία εξαγοράς της, η εταιρεία πολυτελών κοσμημάτων ανακοίνωσε ζημιές, άνω του αναμενομένου, για το α’ τρίμηνο του 2020.

Παράλληλα, ανακοίνωσε πωλήσεις χαμηλότερες των προσδοκιώνκαθώς η πανδημία οδήγησε σε κλείσιμο “σημαντικού αριθμού” καταστημάτων

Η μετοχή της Tiffany & Co. υποχωρεί 1,8% στις προσυνεδριακές συναλλαγές.

Για το τρίμηνο μέχρι τις 30 Απριλίου, η Tiffany είχε καθαρές ζημιές 64,6 εκατ. δολαρίων ή 53 σεντς ανά μετοχή, έναντι των καθαρών κερδών 125,2 εκατ. δολαρίων ή 1,03 δολαρίων ανά μετοχή πριν από ένα χρόνο.

Οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ζημιές 4 σεντς ανά μετοχή. Οι πωλήσεις μειώθηκαν 44,6% στα 555,5 εκατ. δολάρια, χαμηλότερα από τις εκτιμήσεις για 692 εκατ. δολάρια.

Ο διευθύνων σύμβουλος Alleesandro Bogliolo δήλωσε πως είναι βέβαιος ότι το μέλλον της Tiffany περιλάμβανε και την LVMH, μετά από τα δημοσιεύματα την προηγούμενη εβδομάδα ότι η σχεδόν 16 δισ. δολάρια εξαγορά της από την LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton έμοιαζε αβέβαιο.

Διαβάστε επίσης:

Louis Vuitton/Tiffany: «Μαύρα σύννεφα» για τo deal της χρονιάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here