Φαρμακοβιομηχανία, αθλητισμός, τώρα και τουρισμός.

Σε εταιρία συμφερόντων του επιχειρηματία Δημήτρη Γιαννακόπουλου, επικεφαλής της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ και ιδιοκτήτη του μπασκετικού Παναθηναϊκού, μισθώθηκε η πλαζ Βάρκιζας (πρώην Yabanaki/ Varkiza Resort).

Σύμφωνα με το NouPou το μίσθωμα ανέρχεται στα επίπεδα των 1,31 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως και η διάρκεια της μίσθωσης είναι για τα επόμενα 25 έτη. Στο μεσοδιάστημα ο δήμος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, στον οποίο έχει παραχωρηθεί η έκταση από την εταιρεία ακινήτων δημοσίου και διενήργησε τον διαγωνισμό, θα έχει τη δυνατότητα αναπροσαρμογής του μισθώματος με βάση τα τρέχοντα δεδομένα της αγοράς, ούτως ώστε αυτό να είναι εύλογο και δίκαιο και να ανταποκρίνεται στα συμφέροντά του ως μισθωτή.

Εκτός από το μίσθωμα των 1,31 εκατομμυρίου ετησίως, ο δήμος θα εισπράττει και ποσοστό 6% επί του τζίρου που θα πραγματοποιεί η επιχείρηση. Στο πλαίσιο της συμφωνίας παραχώρησης που έχει υπογραφεί με την ΕΤΑΔ, ο δήμος από την πλευρά του θα αποδίδει μίσθωμα σε αυτήν, που ανέρχεται σε περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ σε ετήσια βάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ