Για 20ή συνεχόμενη χρονιά, το περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργανώνει τα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2022 σε συνεργασία με την ethosEVENTS και το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr, με στόχο την ανάδειξη των επιχειρήσεων που στηρίζουν την ελληνική οικονομία και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού.

Τα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ αναγνωρίζονται από την επιχειρηματική και επενδυτική κοινότητα ως ένας καταξιωμένος θεσμός ετήσιας αξιολόγησης των εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρειών. Πρωτοπόρος στην έγκυρη και εις βάθος ενημέρωση στο οικονομικό, επιχειρηματικό και χρηματιστηριακό γίγνεσθαι, το περιοδικό ΧΡΗΜΑ καινοτόμησε το 2003 εισάγοντας τη διοργάνωση των συγκεκριμένων βραβείων στη χρηματιστηριακή αγορά.

Στην επέτειο των 20 χρόνων τους, τα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ γιορτάζουν με ανανεωμένο προφίλ και με την προσθήκη νέων κατηγοριών βράβευσης, αλλά διατηρώντας την ίδια προσήλωση στην ανάδειξη των επιχειρήσεων που στηρίζουν την ελληνική οικονομία, την εξωστρέφεια και την καινοτομία.

Η λαμπερή τελετή #hraw22, διεξήχθη την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel, με φυσική παρουσία, καθώς και με παράλληλη online μετάδοση από το LiveOn Expo Complex, το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της LiveOn, της ψηφιακής πλατφόρμας Επιχειρηματικής Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων.

Η πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Βασιλική Λαζαράκου, χαρακτήρισε τα Επιχειρηματικά Βραβεία ως έναν σημαντικό θεσμό. “Ως Επιτροπή χαιρόμαστε να επιβραβεύουμε τις επιχειρήσεις και αναγνωρίζουμε ότι οι εταιρείες μπορούν να συμβάλλουν στην οικονομία. Ως επιτροπή εντοπίζουμε και τα κακώς κείμενα και με συγκεκριμένες διαδικασίες να πω ότι είμαστε σε απόλυτη εναρμόνιση με όλες τις εποπτικές αρχές της Ευρώπης. Σήμερα είχαμε την Σύνοδο όλων των ευρωπαϊκών αρχών (51 εποπτικές αρχές) και είναι σημαντικό ότι πήραμε τα εύσημα ως χώρα και ως επιτροπή. Με ευρωπαϊκή και παγκόσμια αναγνώριση. Το καταφέραμε συνολικά σαν οργανισμός. Εκσυγχρονιζόμαστε και στόχος είναι να είμαστε αύριο μια καινούργια Αρχή, με ψηφιακό μετασχηματισμό”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here