Για 20ή συνεχόμενη χρονιά, το περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργανώνει τα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2022 σε συνεργασία με την ethosEVENTS και το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr, με στόχο την ανάδειξη των επιχειρήσεων που στηρίζουν την ελληνική οικονομία και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού.

Τα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ αναγνωρίζονται από την επιχειρηματική και επενδυτική κοινότητα ως ένας καταξιωμένος θεσμός ετήσιας αξιολόγησης των εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρειών. Πρωτοπόρος στην έγκυρη και εις βάθος ενημέρωση στο οικονομικό, επιχειρηματικό και χρηματιστηριακό γίγνεσθαι, το περιοδικό ΧΡΗΜΑ καινοτόμησε το 2003 εισάγοντας τη διοργάνωση των συγκεκριμένων βραβείων στη χρηματιστηριακή αγορά.

Στην επέτειο των 20 χρόνων τους, τα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ γιορτάζουν με ανανεωμένο προφίλ και με την προσθήκη νέων κατηγοριών βράβευσης, αλλά διατηρώντας την ίδια προσήλωση στην ανάδειξη των επιχειρήσεων που στηρίζουν την ελληνική οικονομία, την εξωστρέφεια και την καινοτομία.

O Γιάννης Τσακίρης, Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, απηύθυνε θεσμικό χαιρετισμό τονίζοντας μεταξύ άλλων: “Ο θεσμός των βραβείων είναι συμβολικός για την Ελλάδα. Πλέον έχει έρθει η ώρα του μετασχηματισμού της οικονομίας. Το 2023 -παρά τα όσα περάσαμε- θα φέρει σημαντικές αλλαγές στον τρόπο και τη δομή της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Οι πόροι που εισρέουν στην Ελλάδα (ΕΣΠΑ 26+δισ., πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης κ.α. με σύνολο 70 δισ. ευρώ) θα πρέπει να επενδυθούν έως το 2027 και μάλιστα εμπροσθοβαρώς. Το ποσό διπλασιάζεται αν συνυπολογιστεί η ιδιωτική μόχλευση. Βρισκόμαστε στο σημείο καμπής, αλλάζει η δομή της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Ξαναγινόμαστε μία παραγωγική χώρα και θέλουμε να αποκτήσουμε ανθεκτικότητα. Και στις επόμενες κρίσεις θέλουμε να είμαστε ακόμη πιο θωρακισμένοι. Συγχαρητήρια στους βραβευθέντες”. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here