Η Turkish Airlines, που πετά σε περισσότερες χώρες και διεθνείς προορισμούς από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, ξεκινά την πρώτη της πτήση προς το Μεξικό στις 21 Αυγούστου του 2019, ακολουθώντας την τριγωνική διαδρομή από την Istanbul (IST) προς την πόλη του Μεξικό (MEX) και το Κανκούν (CUN).  

 Ολόκληρη η διαδρομή θα χρησιμοποιεί έναν αριθμό πτήσης, τον ΤΚ181, ο οποίος θα λειτουργεί τρείς φορές την εβδομάδα. Οι επιβάτες θα είναι οι πρώτοι που θα βιώσουν την εμπειρία του νέου αεροσκάφους της εταιρείας, Β787- 9, το οποίο κάνει το ντεμπούτο του με μια νέα προσφορά για την Business Class.

 Η γραμμή από την Πόλη του Μεξικό προς την Istanbul θα ξεκινήσει τη λειτουργία της από το νέο σπίτι της Turkish Airlines, το Istanbul Airport, το οποίο επρόκειτο  πρόκειται να είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο μόλις ολοκληρωθούν όλες του οι φάσεις. Ο νέος κόμβος, ο οποίος θα καλωσορίσει περισσότερους από 200 εκατομμύρια επιβάτες στις μεταγενέστερες φάσεις του, θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο μέλλον του τομέα των αερομεταφορών της Τουρκίας, καθώς η παγκόσμια αεροπορία μετατοπίζεται προς τα ανατολικά, με την Istanbul στο επίκεντρο. Ο έξυπνος και καινοτόμος σχεδιασμός του αεροδρομίου, ο οποίος έχει ήδη λάβει πολλά βραβεία σχεδιασμού, θα επιτρέψει μια βελτιωμένη ταξιδιωτική εμπειρία για τους επιβάτες που ταξιδεύουν με Turkish Airlines για να απολαύσουν το ευρύτερο παγκόσμιο δίκτυο.

 

Ο Chief Marketing Officer (CMO) της Turkish Airlines, κ. Ahmet Olmuştur δήλωσε, “Στην Turkish Airlines είμαστε πολύ ευτυχείς που ανακοινώνουμε αυτή την υπηρεσία για το Μεξικό. Ως ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας, θέλουμε συνεχώς να επεκτείνουμε το δίκτυό μας, προκειμένου να παρουσιάσουμε τη φιλοσοφία μας με γνώμονα την ποιότητα και την εξυπηρέτηση σε νέους προορισμούς. Το Μεξικό είναι μια χώρα που εδώ και καιρό βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής μας, και αυτή η νέα διαδρομή σηματοδοτεί ένα συναρπαστικό ορόσημο για εμάς”.

       Επιπλέον, εκτός από το Μεξικό, η Turkish Airlines θα ξεκινήσει μέσα στο 2019 πτήσεις προς 6 νέους προορισμούς:

  • Marrakesh 
  • Sharjah 
  • Port Sudan 
  • Bali
  • Luxor
  • Rovaniemi

Πέρυσι, η αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε πτήσεις προς Freetown, Samarqand, Aqaba, Krasnodar, Moroni, Banjul και Lusaka.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here