Προσδοκία μας για το 2023 είναι ο κλάδος μας να καταφέρει να αναδείξει το εύρος και τη χρησιμότητά του ακόμα περισσότερο, με τρόπο αυτόνομο και αυτόφωτο, και όχι ως παρακολούθημα ή συμπλήρωμα της αστικής ευθύνης αυτοκινήτου, διευκρινίζει ο γενικός διευθυντής και νόμιμος εκπρόσωπος της ARAG SE-ARAG Hellas, Δημήτρης Τσεκούρας, αναφερόμενος στη δυναμική του κλάδου. 

στην Έλενα Ερμείδου

iw? Ποια είναι τα βασικά θέματα που αντιμετώπισε η εταιρεία σας και ο κλάδος της νομικής προστασίας το 2022; Ποιοι οι στόχοι και ποιες οι προσδοκίες σας για το 2023;

απ. Επιτρέψτε μου, καταρχάς, να αναφερθώ στο τι κάναμε στην ARAG Hellas τον προηγούμενο χρόνο. Εμείς, σαν ευρωπαϊκή εταιρεία (SE), με διεθνή παρουσία σε 19 χώρες και με αιχμή του δόρατος τον κλάδο της νομικής προστασίας, ενεργήσαμε τοπικά, αλλά και ομιλικά πάνω στα προδιαγεγραμμένα εταιρικά-κεντρικά μοντέλα. 

Στα πλαίσια του κεντρικού, λοιπόν, Strategic Planning Dialogue, καταρτίσαμε το σχεδιασμό μας για το τρέχον έτος και την επόμενη τριετία, αναλαμβάνοντας το μερίδιο της ευθύνης που μας αναλογεί. 

Σε αυτή τη διαδικασία μετείχαν όλοι: Product Development, IT, Reserve Committee, Controlling, International Sales, International Claims, Risk κ.λπ. 

Με δικαίωμα αναθεώρησης εντός εκάστου έτους, καταφέρνουμε η αρχική μας πρόβλεψη, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα κάθε μηνός και αυτά συγκρινόμενα με εκείνα του προηγούμενου έτους, να είναι τελικά κοντά στην πραγματικότητα. 

Άλλοι σταθμοί για εμάς το 2022 ήταν: 

• H στοχοθέτηση του μεγάλου project «5 Στόχοι για το 2030»

• Η συμμετοχή μας στη διαμόρφωση του Corporate Sustainability 

• H τοπική προσαρμογή του Integrity Guidelines

• H κατάρτιση του CO2 Balance Sheet για την εξοικονόμηση ενέργειας

• Η υιοθέτηση των εταιρικών SDGs και ESGs

Περισσότερα στο insuranceworld.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ