Το Banks.com.gr είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον κ. Δημήτριο Τσεκούρα, Γενικό Διευθυντή και Νόμιμο Εκπρόσωπο, ARAG SE – Υποκατάστημα Ελλάδος στο περιθώριο του 15th Insurance Conference.

Σημαντικοί θεσμικοί ομιλητές τοποθετήθηκαν για τις ενέργειες που γίνονται από πλευράς της πολιτείας στην προσπάθεια αναδιοργάνωσης του ασφαλιστικού συστήματος στην Ελλάδα, ενώ διακεκριμένοι εκπρόσωποι της ελληνικής ασφαλιστικής βιομηχανίας ανέλυσαν τις προοπτικές και τις συνέργειες μεταξύ εταιρειών, τον ρόλο της ιδιωτικής ασφάλισης στην προστασία της περιουσίας, τις νέες τάσεις στον κλάδο έπειτα από δύο χρόνια πανδημίας και πως οι νέες τεχνολογίες επηρεάζουν τις πωλήσεις ασφαλιστικών προϊόντων.

Η Νομική Προστασία είναι ένας κλάδος, ολόκληρος, νέος, ανερχόμενος. Αυτό που κατά κανόνα κάνει και πρέπει να μείνει στο μυαλό του καταναλωτή είναι ότι του δίνει τα όπλα που σημαίνει το κόστος να αντιμετωπίσει επιτυχώς χωρίς να σκέφτεται βάρη και έξοδα οποιαδήποτε έντιμη, ειλικρινή και νομική διαφορά που αντιμετωπίζει.

Είτε αυτή αφορά τροχαίο, κληρονομικό θέμα, εργασιακό πρόβλημα κτλ. Για όλες τις νομικές διαφορές υπάρχουν προγράμματα νομικής προστασίας που απαλλάξουν τον ασφαλισμένο από το οικονομικό βάρος.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ:

INCO22_Συνέντευξη: Δημήτριος Τσεκούρας, Γενικός Διευθυντής και Νόμιμος Εκπρόσωπος, ARAG SE – Υποκατάστημα Ελλάδος from ethosMEDIA SA on Vimeo.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ