Μετά την ολοκλήρωση των εκπαιδευτικών σεμιναρίων «ΕΝΕRGY SCOUTS» για την εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων που διοργάνωσε το ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, τον Ιούλιο του 2023 ακολούθησε διαγωνισμός μεταξύ των συμμετεχόντων για την ανάδειξη της καλύτερης ενεργειακά ιδέας. Αντικείμενο του διαγωνισμού ήταν να βραβευτούν οι καλύτερες προτάσεις που θα είχαν άμεση εφαρμογή πάνω στις επιχειρήσεις που εργάζονταν οι συμμετέχοντες.

Στο παραπάνω διαγωνισμό η ARAG HELLAS πήρε το τρίτο βραβείο χάρις στην συμμετοχή του υπαλλήλου της κ.Θωμά Λάππα , η εργασία του οποίου σαν αντικείμενο είχε ένα πλήρες, εμπεριστατωμένο και μετρήσιμο σχέδιο για την εξοικονόμηση ενέργειας στα γραφεία της ARAG επί της οδού Φειδιππίδου 2 στην Αθήνα.

Να ληφθεί υπόψη ότι οι διακριθέντες αποκτούν δικαίωμα συμμετοχής στις διεθνείς συναντήσεις «ΕΝΕRGY SCOUTS» που θα πραγματοποιηθούν στη Γερμανία και σε άλλες χώρες , ενώ οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαιώσεις της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων της Γερμανίας (DIHK) καθώς και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου .

“Συγχαίρουμε τον κ. Θωμά Λάππα για την διάκριση του που μας κάνει περήφανους” αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.