Με πολύ μεγάλη επιτυχία και ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε το διήμερο 3ο Συνέδριο Θεσμικής Διαχείρισης, #famc22, ένα δυναμικό διήμερο συζητήσεων, παρουσιάσεων, ομιλιών και δικτύωσης με τη συμμετοχή κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών, υψηλόβαθμων θεσμικών εκπροσώπων, επενδυτικών παραγόντων και διακεκριμένων προσκεκλημένων από εδραιωμένες εταιρείες του κλάδου. 

Το μεγάλο εύρος ευκαιριών και οι θετικές προκλήσεις που εμφανίζει η ελληνική αγορά αλλά και οι πολλαπλές ευκαιρίες που προκύπτουν για θεσμικούς επενδυτές και επιχειρήσεις από σύγχρονα επενδυτικά εργαλεία όπως τα Αμοιβαία Κεφάλαια, η Ακίνητη Περιουσία, τα αποθεματικά Ασφαλιστικών Ταμείων, το ESG investing και τα Private Equities, αποτέλεσαν τον πυρήνα των συζητήσεων του Συνεδρίου.

Στο περιθώριο του συνεδρίου, η κα. Θηρεσία Μεσσάρη, CFO/ COO, Prodea Investments, μίλησε στην κάμερα του Banks τονίζοντας ότι μέσω το #famc22 ήταν σημαντικό καθώς έφερε ξανά μαζί όλους τους θεσμικούς επενδυτές και ο καθένας εξέθεσε την δραστηριότητα και τις προοπτικές του χώρου του.

Κορυφαία στελέχη της αγοράς αναλύουν τα δεδομένα για τις επενδύσεις και τον κομβικό ρόλο των ΑΕΕΑΠ

“Ήταν σημαντικό να γνωστοποιηθεί στο κοινό ότι ο κλάδος υπάρχει και προσφέρει προϊόντα που έχουν διαφάνεια, αξιοπιστία, εποπτεύονται και άρα είναι η βέλτιστη εναλλακτική για όποιον ενδιαφέρεται να τοποθετηθεί κάπου με ασφάλεια.

Στην Prodea, την μεγαλύτερη εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία, με ενεργητικό που πλησιάζει τα 3 δισ. ευρώ, στρεφόμαστε πλέον ενεργά στην αειφορία, με επενδύσεις σε βιοκλιματικά ακίνητα στους περισσότερους κλάδους του real estate, με σκοπό να βοηθήσουμε στην προσέλκυση χρηστών στην Ελλάδα από το εξωτερικό αλλά και στην βελτίωση του ενεργειακού απoτυωμάτος του κτηριακού στοκ της χώρας” τόνισε η κα. Μεσσάρη.

3o Συνέδριο Θεσμικής Διαχείρισης_Συνέντευξη: Θηρεσία Μεσσάρη, CFO/ COO, Prodea Investments from ethosMEDIA SA on Vimeo.

3ο Συνέδριο Θεσμικής Διαχείρισης: Ένα δυναμικό διήμερο για θεσμικούς επενδυτές, επιχειρήσεις και ανθρώπους του κλάδου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ