Στα 2,06 ευρώ, μετά τη νέα άνοδο της μετοχής, με 3,62% στη συνεδρίαση της Παρασκευής. Περαιτέρω ενίσχυση και αυτή την φορά με αυξημένες συναλλαγές (256.603 κομμάτια) και τζίρο (522.504 ευρώ) φτάνοντας στο +16,38% σε διάστημα μηνός και +23,80% σε τριμήνου.
Από την αρχή του έτους η μετοχή έχει ενισχυθεί +67,48% (έναντι 41,50% του ΓΔ) με την αποτίμηση να διαμορφώνεται, πλέον, στα 773 εκατ. ευρώ.
 Με τη ElvalHalcor έχουμε ασχοληθεί αρκετές φορές, μάλιστα την τελευταία (στις 3 Απριλίου )την χαρακτηρίζαμε “άσσο στο μανίκι της Viohalco” . 
       Μάλιστα τότε (με την αποτίμηση στα 618 εκατ.€ , (δλδ 155 εκατ.€ χαμηλότερα ) σημειώναμε, μεταξύ άλλων, πως
       Η εταιρεία έχει στραφεί στην παραγωγή βιομηχανικών προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας και βελτιωμένου περιθωρίου απόρροια των συνεχών επενδύσεων (92 εκατ. το 2018 στο πλαίσιο προγράμματος επενδύσεων ύψους 150 εκατ.€ ) με αποτέλεσμα τα καθαρά κέρδη να διαμορφωθούν στα 64,3 εκατ. Ευρώ...
Μεγέθη και προοπτικές που μέρα με τη μέρα κερδίζουν όλο και περισσότερους επενδυτές, τόσο από το εξωτερικό αλλά και από διαχειριστές του εσωτερικού.
       Ακριβώς αυτό είναι το επενδυτικό story του ομίλου της ElvalHalcor και σε αυτό βασίσθηκε η ανάδειξη της μετοχής ως ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά για τοπ 2019.
        Αφήστε, που με τέτοιες συναλλαγές και τζίρους αλλά και με την αποτίμηση να πλησιάζει τα 800 εκατ. ευρώ η ElvalHalcor λογίζεται από τα funds ως εισηγμένη/μετοχή του δείκτη μεγάλης κεφαλαιοποίησης, προεξοφλώντας πως είναι ζήτημα χρόνου να συμπεριληφθεί στην 25άδα του FTSE.
         Επειδή scripta manent (verba volant) οι…ψίθυροι όταν αναφέρονται σε μια εισηγμένη, σε μία μετοχή το κάνουν αφού προηγουμένως έχουν συνεξετάσει σειρά παραμέτρων, στοιχείων και πληροφοριών για αυτό και οι επιτυχείς εκτιμήσεις μας δεν είναι…λόγια του αέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here