Το Travala.com, ένα διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο που υποστηρίζεται από την Binance, υπέγραψε συμφωνία με την Expedia, επιτρέποντας στους πελάτες των ταξιδιωτικών γιγάντων να κάνουν κράτηση για περισσότερα από 700.000 καταχωρισμένα καταλύματα χρησιμοποιώντας κρυπτονομίσματα .

Ανακοινώθηκε τη περασμένη Δευτέρα, η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Υπηρεσιών Συνεργατών Ομίλου της Expedia (EPS) που επιτρέπει στο Travala.com να συνδεθεί χρησιμοποιώντας μια διεπαφή προγράμματος ταχείας εφαρμογής (API).

Αυτό άνοιξε μια τεράστια αγορά για την υιοθέτηση της κρυπτογράφησης καθώς η Expedia απαριθμεί περίπου 70.000 καταλύματα με περισσότερες από 2 εκατομμύρια επιλογές διαθέσιμες σε 230 χώρες.

 Σύμφωνα με τον ανώτερο αντιπρόεδρο της Expedia Group, Alfonso Paredes, αυτή η ενσωμάτωση θα βοηθήσει την αυστραλιανή εκκίνηση κρυπτογράφησης να αυξήσει την επιχείρησή της ταχύτερα από ό, τι στο παρελθόν. Τόνισε επίσης ότι η συνεργασία ήταν αποτέλεσμα της προσπάθειας της Expedia να προσφέρει στους πελάτες της πιο καινοτόμες επιλογές πληρωμής.

Συγκεκριμένα, το 2018, η Expedia αποφάσισε να λάβει τις πληρωμές Bitcoin για τις κρατήσεις της, αλλά το σχέδιο αργότερα αποσύρθηκε.

Το Travala.com προσφέρει επιλογές πληρωμής με περισσότερα από 30 ψηφιακά νομίσματα, συμπεριλαμβανομένου του Bitcoin.

Ο Juan Otero, διευθύνων σύμβουλος της Travala, επεσήμανε επίσης ότι είναι δύσκολο να ενσωματωθεί η επιλογή πληρωμών κρυπτογράφησης στην Expedia , δεδομένης της πολυπλοκότητας της υπάρχουσας υποδομής της.

«Το Travala είναι ένα από τα ελάχιστα έργα στον χώρο της κρυπτογράφησης που γεφυρώνει το χάσμα με τις παραδοσιακές πολυεθνικές με τεράστιο τρόπο», πρόσθεσε ο Otero.

Η Travala ιδρύθηκε το 2017, συνεργάστηκε επίσης με άλλες ταξιδιωτικές πύλες για να τους προσφέρει επιλογές πληρωμής κρυπτογράφησης . Τον περασμένο Νοέμβριο, η εκκίνηση συνεργάστηκε με την Booking.com, μια άλλη μεγάλη πλατφόρμα κρατήσεων καταλυμάτων με περισσότερες από 90.000 καταχωρίσεις, διευκολύνοντας τις πληρωμές σε κρυπτογράφηση. Με αυτό, η εταιρεία σημείωσε αύξηση εσόδων 33%.

Η Travala.com συγχώνευσε επίσης την πλατφόρμα της με το TravelByBit, μια πλατφόρμα κρατήσεων πτήσεων με βάση την κρυπτογράφηση, προσφέροντας ένα ευρύτερο φάσμα υπηρεσιών στους πελάτες της.

του Βαγγέλη Τσάπα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here