Σελόντα και Revoil ήταν μεταξύ των μετοχών, που υπεραπέδωσαν στην χθεσινή συνεδρίαση επιβεβαιώνοντας πλήρως τους…ψιθύρους του banks.com.gr
Με συναλλαγές 469.804 μετοχών η Σελόντα με νέα άνοδο 6,91% απόρροια της θετικής απόφασης της DG Comp για το hyper deal στον κλάδο των ιχθυοκαλλιεργειών. Βέβαια από το Ο.Κ των Βρυξελλών θα χρειαστεί ένα 2μηνο μέχρις ότου ενεργοποιηθεί η συμφωνία και αρχίσει να υλοποιείται (γραφειοκρατία δεν έχουμε μόνο στην Αθήνα, φίλε Πέτρο για να απαντήσω στον αναγνώστη μας) αλλά η δύσκολη δουλειά έγινε.
Ανοδικά συνέχισε και η Revoil, της οικογένειας Ρούσσου, με άνοδο +3,79% στα 0,685 ευρώ φτάνοντας συνολικά το +13,22% σε διάστημα εβδομάδας.

Το έψαξα πάλι χθες για το αν οι βασικοί μέτοχοι ετοιμάζουν κάποια επιχειρηματική ή άλλου είδους (επενδυτική; ) κίνηση αλλά άκρη δεν βρήκα. Συνεχίζω το ρεπορτάζ με την βεβαιότητα, πως εάν “τρέχει” κάτι σημαντικό θα το μάθω και θα σας το…ψιθυρίσω. Άλλωστε η μετοχή “τρέχει” με αποτέλεσμα η αποτίμηση της εταιρείας να περάσει μετά από χρόνια το όριο των 15 εκατ. ευρώ.
Παράλληλα η άνοδος της Revoil είχε και…παράπλευρα οφέλη για όσους “έπαιξαν” το betάρισμα των συγκριτικών αποτιμήσεων και στράφηκαν στην Ελινόιλ. Με συναλλαγές 8.074 μετοχών, ενισχύθηκε +6,21% στα 1,71 ευρώ. Αποτίμηση στα 40,75 εκατ. ευρώ και νομίζω πως βρήκαμε άλλη μία…φλέβα συγκριτικών αποτιμήσεων μετά τα ΥΓΕΙΑ-ΙΑΣΩ-ΙΑΤΡΙΚΟ και Minoan- Attica Συμμετοχών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here