Ένα Viva Wallet για την Μικρομεσαία Επιχειρηματικότητα, είναι η βάση του σχεδιασμού που προωθεί η διοίκηση του ομίλου.
  • Σχέδιο επεξεργασμένο από τον Χάρη Καρώνη, από κοινού με τον μόνιμο-πλέον- κάτοικο Αθηνών Στέλιο Παπαδόπουλο, με τον επιτελικό παράγοντα της JPMC, να διαβλέπει σημαντικά περιθώρια απόδοσης στο συγκεκριμένο project.
Ο επικεφαλής της JP Morgan Chase στην Αθήνα Στέλιος Παπαδόπουλος
Η αλήθεια είναι, πως οι  Mικρομεσαίες Επιχειρήσεις αποτέλεσαν, τα χρόνια της κρίσης, από τις κύριες “πληγές” του εγχώριου banking, με μεγάλη αναλογία NPLs .
  • Αυτά τα “κόκκινα δάνεια”  λόγω κατακερματισμού χαρακτηρίστηκαν από περιορισμένη ανακτησιμότητα, με συνέπεια η συστημική τραπεζική να στρέφεται- κυρίως- προς τη Μεγάλη Επιχειρηματικότητα.
Αυτό το κενό έσπευσε να καλύψει, σε κάποιο βαθμό, η Optima Bank πλην όμως είναι η “νέα Viva” που φιλοδοξεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στα…χαμηλότερα επιχειρηματικά στρώματα της αγοράς, με χορηγήσεις μικρών δανείων.
  • Από την πλευρά της, η ομάδα της JPMC θεωρεί πως μέσω της ενεργού στήριξης της Μικρομεσαίας Επιχειρηματικότητας, των Μικρομεσαίων Εμπόρων θα πετύχει να αναδείξει εταιρείες και σχήματα που-σταδιακά- θα αποκτήσουν πολλαπλάσια αξία.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here