Έχοντας ως δεδομένο ότι οι πολιτικές και στρατηγικές HR του παρελθόντος δεν έχουν θέση στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού, το 22ο Συμπόσιο Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG πραγματοποιείται την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019 στην Αθήνα.

Το συνέδριο εξετάζει πώς το HR καθοδηγεί τους ανθρώπους ώστε να αναπτύξουν οι ίδιοι, αυτόνομα και δημιουργικά, το δικό τους value proposition για τον οργανισμό και να το ευθυγραμμίσουν με τη στρατηγική του.

Διακεκριμένοι ομιλητές, όπως ο futurist George Muir, με την εμπειρία του σε έργα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του HR, π.χ. το «Visualize the Future Workplace» στην ΙΚΕΑ, η Ayalla Leuven-Lelong, δημιουργός του μοντέλου Five Lands, συγγραφέας του best seller «Riding the White Water Rapids», ο Gerrit Schimmelpenninck, Talent Intelligence Manager στη Philips, η Δρ. Ευαγγελία Δεμερούτη, Eindhoven University of Technology, Ερευνήτρια σε θέματα Job Crafting, θα απαντήσουν σε ερωτήματα όπως:

  • Πώς διασφαλίζει μία επιχείρηση ότι οι εργαζόμενοί της διαθέτουν τις δεξιότητες και γνώσεις που απαιτούνται σήμερα;
  • Ποιες είναι οι βέλτιστες πρακτικές για το «reskilling» των ανθρώπων;
  • Πώς η μεθοδολογία του Design Thinking μπορεί να καταστήσει το HR καταλύτη καινοτομίας στον οργανισμό;
  • Job crafting: Πώς οι εργαζόμενοι επαναπροσδιορίζουν το αντικείμενο εργασίας τους, με απτά οφέλη για τον οργανισμό;
  • Ποιες εφαρμογές Τεχνητής Νοημοσύνης εφαρμόζονται ήδη στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού;
  • Μπορεί ένας αλγόριθμος να βρει τον κατάλληλο υποψήφιο για κάθε θέση, αλλά και να προβλέψει εάν αυτός θα είναι ευχαριστημένος στον ρόλο αυτό;
  • Τι «μαθήματα» μπορεί να πάρει το HR από τις βέλτιστες customer experience πρακτικές για να αναβαθμίσει την «εμπειρία εργαζόμενου»;
  • Γιατί η ενίσχυση της παραγωγικότητας μέσα από το well-being είναι η νέα μεγάλη τάση στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού;

Επισημαίνεται ότι το Συμπόσιο Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG αποτελεί τη μακροβιότερη εταιρική εκδήλωση HR στην Ελλάδα, με περισσότερα από 250 υψηλόβαθμα στελέχη δίνουν κάθε χρόνο το «παρών».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο και για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.kpmgevents.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here