Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της τραπεζών από το 1999, πρωτοπόρος στο τομέα της ηλεκτρονικής τραπεζικής στην Ελλάδα και τον ψηφιακό μετασχηματισμό, ο κ. Δημήτρης Μαυρογιάννης αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Operating Officer του ομίλου Πειραιώς ως Ανώτερος Γενικός Διευθυντής.

Από το 2012 εργάστηκε στην Commercial Bank of Qatar ως Chief Technology Officer και στην Commercial Bank of Dubai ως Chief Information Officer, αντίστοιχα, με κύριους τομείς δραστηριότητας την ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών για την συνεχή αναβάθμιση των πληροφορικών συστημάτων και των τραπεζικών εργασιών, καθώς και τη δημιουργία ψηφιακών τραπεζών.

Προηγουμένως, εργάστηκε στον Όμιλο της Eurobank, όπου διατέλεσε Γενικός Διευθυντής Πληροφορικής, Δ/νων Σύμβουλος της θυγατρικής e-Solutions και υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού του Retail και του e-Banking.

Είναι κάτοχος Βachelor of Εngineering από το Πανεπιστήμιο του Sussex, M.Sc. από το UCL και ΜΒΑ από το Imperial College.

Σημειώνεται ότι τη θέση του Chief Operating Officer στην Τράπεζα Πειραιώς κατείχε ο Γιώργος Πουλόπουλος. Ο κ. Μαυρογιάννης αναλαμβάνει τα καθήκοντα της νέας θέσης από το νέο έτος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here