Η Sharp λανσάρει νέα σειρά A4 έγχρωμων πολυμηχανημάτων που προσφέρουν αβίαστη παραγωγικότητα εγγράφων με βελτιωμένη ασφάλεια και απλοποιημένη συνδεσιμότητα. 

Η Sharp ανακοινώνει την κυκλοφορία της νέας σειράς έγχρωμων MFP Business Workgroup A4, σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σύγχρονου χώρου εργασίας. Με έμφαση στην απλοποιημένη συνδεσιμότητα, τα νέα μοντέλα, MX-C358F, MX-C428F και MX-C528F, προσφέρουν ταχύτητες από 33 έως και 50 σελ/λεπτό, βελτιωμένη παραγωγικότητα και ισχυρή ασφάλεια, ενώ βοηθούν τις επιχειρήσεις να επιτύχουν τους περιβαλλοντικούς τους στόχους. 

Τα νέα μοντέλα Α4 MFP έρχονται να ενισχύσουν τη βραβευμένη γκάμα Α3 της Sharp, επεκτείνοντας περαιτέρω το οικοσύστημα έξυπνων συσκευών γραφείου και υπηρεσιών, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε επιχείρησης. 

Τα νέα μοντέλα προσφέρουν ευέλικτη συνδεσιμότητα για να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες απαιτήσεις του σύγχρονου χώρου εργασίας. Διαθέτουν λειτουργίες βασισμένες στο cloud ενώ μέσω smartphone οι εργαζόμενοι μπορούν εύκολα να συνδεθούν ασύρματα και να χρησιμοποιήσουν το MFP. Επιπλέον, η προηγμένη τεχνολογία σάρωσης με τροφοδότη μονού περάσματος επιτρέπει στους χρήστες ταχύτατη ψηφιοποίηση, με προαιρετική δυνατότητα OCR για μετατροπή των αρχείων σε επεξεργάσιμη μορφή, ενώ οι σύγχρονες λειτουργίες βοηθούν τις ομάδες εργασίας να εκτελούν εργασίες εκτύπωσης με ταχύτητα και ευκολία. 

Τα νέα MFP διαθέτουν απλό και μοντέρνο περιβάλλον εργασίας χρήστη που είναι κοινό σε όλα τα MFP της Sharp. Η νέα οθόνη αφής επιτρέπει την «Προεπισκόπηση» εργασιών, ενώ ο πίνακας λειτουργίας μοιάζει με tablet χωρίς κουμπιά. Η πολιτική ασφαλείας της επιχείρησης δεν διακυβεύεται, καθώς τα νέα μοντέλα ενσωματώνουν κορυφαία χαρακτηριστικά ασφαλείας, και πρωτόκολλα κρυπτογράφησης. Τέλος, τα νέα μοντέλα της Sharp πληρούν όλα τα σύγχρονα περιβαλλοντικά πρότυπα και κανονισμούς, ενώ προσφέρουν δυνατότητες διαχείρισης ενέργειας για τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. 

Τα πολυμηχανήματα της Sharp είναι διαθέσιμα πανελλαδικά από το δίκτυο συνεργατών της CPI.