Η Westnet, μέλος του ομίλου εταιρειών Olympia εμπλουτίζει το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο των οικιακών συσκευών αναλαμβάνοντας τη διανομή συσκευών κλιματισμού και καθαριστών αέρα της SHARP.

Με την προσθήκη των παραπάνω προϊοντικών κατηγοριών της SHARP στο χαρτοφυλάκιο της, η Westnet συγκεντρώνει ολόκληρη την προϊοντική γκάμα οικιακών συσκευών του ιαπωνικού οίκου και γίνεται ο αποκλειστικός διανομέας του ιστορικού σήματος στη χώρα μας.

Η σειρά καθαριστών αέρα συμβάλλει ουσιαστικά στην απομάκρυνση των αερομεταφερόμενων αλλεργιογόνων και των οσμών, όπως ο καπνός του τσιγάρου και ανανεώνει τον αέρα στο χώρο. Επιπλέον, τα προϊόντα οικιακού κλιματισμού (φορητά ή split type) διακρίνονται για την κομψή σχεδίαση, την κορυφαία τεχνολογία και την αξιόπιστη κατασκευή τους. Στα πλεονεκτήματά τους περιλαμβάνεται επίσης και η ενεργειακή αποδοτικότητα που τα καθιστά την κορυφαία επιλογή για κλιματισμό υψηλής ποιότητας.

Σχετικά με την επέκταση της νέας συνεργασίας με την Sharp, η Commercial Manager Home Appliances της Westnet Μαρία Κωστοπούλου δήλωσε: “Το σήμα της SHARP είναι ταυτόσημο παγκοσμίως με την ποιότητα και την τεχνολογική εξέλιξη. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που, φέρνοντας στην Ελλάδα τα προϊόντα κλιματισμού του ιαπωνικού οίκου, συγκεντρώνουμε όλες τις κατηγορίες οικιακών συσκευών της SHARP και ενδυναμώνουμε ακόμα παραπάνω μια πολύ σημαντική συνεργασία για την εταιρεία μας. Πρόκειται αναμφίβολα για ένα σημαντικό βήμα στην πορεία για την εδραίωσή μας στην αγορά των Home Appliances, το οποίο συμβαδίζει με τη δέσμευση της Westnet να παρέχει στο δίκτυο συνεργατών μας σε Ελλάδα και Κύπρο σύγχρονες και αξιόπιστες λύσεις για κάθε καταναλωτική ανάγκη”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here