Η Westnet διανομέας προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοίνωσε ότι εμπλουτίζει το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο των οικιακών συσκευών αναλαμβάνοντας τη διανομή συσκευών κλιματισμού (φορητά και split type κλιματιστικά) και καθαριστών αέρα (air purifiers) της Sharp.

Η εταιρεία, μέλος του Oμίλου Εταιρειών Olympia, με την προσθήκη των παραπάνω προϊοντικών κατηγοριών της Sharp στο χαρτοφυλάκιό της συγκεντρώνει ολόκληρη την προϊοντική γκάμα οικιακών συσκευών του ιαπωνικού οίκου και γίνεται ο αποκλειστικός διανομέας του ιστορικού σήματος στη χώρα μας.

Η Sharp χρησιμοποιεί υψηλή τεχνογνωσία και πλούσια εμπειρία για τη δημιουργία προϊόντων στον τομέα του home comfort, ώστε να κάνουν τη διαμονή στο σπίτι ακόμη πιο ευχάριστη και λειτουργική. Για να το πετύχει αυτό, χρησιμοποιεί την τεχνολογία Plasmacluster, η οποία βρήκε παγκοσμίως εφαρμογή τόσο σε καταναλωτικά, όσο και σε βιομηχανικά προϊόντα και έχει αποδειχθεί ιδιαιτέρως αποτελεσματική στην καταστολή της δραστηριότητας των αερομεταφερόμενων μικροβίων.

Σε ό,τι αφορά την επέκταση της νέας συνεργασίας με τη Sharp, η Commercial Manager Home Appliances της WestnetΜαρία Κωστοπούλου, αναφέρει:

  • «Το σήμα της Sharp είναι ταυτόσημο παγκοσμίως με την ποιότητα και την τεχνολογική εξέλιξη. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που, φέρνοντας στην Ελλάδα τα προϊόντα κλιματισμού του ιαπωνικού οίκου, συγκεντρώνουμε όλες τις κατηγορίες οικιακών συσκευών της Sharp και ενδυναμώνουμε ακόμα παραπάνω μια πολύ σημαντική συνεργασία για την εταιρεία μας.
  • Πρόκειται αναμφίβολα για ένα σημαντικό βήμα στην πορεία για την εδραίωσή μας στην αγορά των Home Appliances, το οποίο συμβαδίζει με τη δέσμευση της Westnet να παρέχει στο δίκτυο συνεργατών μας σε Ελλάδα και Κύπρο σύγχρονες και αξιόπιστες λύσεις για κάθε καταναλωτική ανάγκη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here