Εντός χρονοδιαγράμματος βρίσκονται τα φιλόδοξα σχέδια του Θεόδωρου Φέσσα για Quest και BriQ Properties ΑΕΕΑΠ. Η πρώτη συνεχίζει την ανοδική χρηματιστηριακή της πορεία, χθες με +2,42% στα 6,76 ευρώ, με σχετικά αυξημένο τζίρο. Κοντά στα ιστορικά υψηλά της η Quest με αποτίμηση στα 241,61 εκατ. ευρώ.
Ουδεμία σχέση με τις 857 μονάδες του Γενικού Δείκτη -που μόνο αντιπροσωπευτικός της πραγματικής κατάστασης αρκετών εταιρειών δεν είναι- καθώς η τρέχουσα τιμή τους αντιστοιχεί σε επίπεδα ΓΔ ακόμη και στις 5.500 μονάδες !
Μεγέθη, διασπορά κ.λ.π που δικαιούνται θέσης στον FTSELarge Cap.
Στον σχεδιασμό, περιλαμβάνεται η BriQ, με ενεργό παρουσία στο real estate.
  • Σκοπός του -και προέδρου του ΣΕΒ– Θεόδωρου Φέσσα είναι να “απογαλακτίσει” την εταιρεία διαχείρισης ακινήτων από τον όμιλο.
Ενδεχομένως μία έκδοση ομολόγου ή μία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην BriQ, όπως αποφάσισε η γενική συνέλευση(έως 50 εκατ.€ ) δημιουργεί νέα δεδομένα για την θυγατρική. Με το όποιο όφελος να ενισχύει τον ισολογισμό της μητρικής.
Σε συνέχεια της απόφασης που πήρε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας BriQ στις 6 Σεπτεμβρίου και αφορά στην δρομολογημένη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου έως 50 εκατ. ευρώ, οι βασικοί μέτοχοι Θεόδωρος Φέσσας και Ευτυχία Κουτσουρέλη θα καταβάλλουν 15 εκατ. Ευρώ και 5 εκατ.€ αντίστοιχα.
   Quest και BriQ Properties είναι δύο από τις μετοχές, που τώρα τελευταία οι αναλυτές  έχουν υπό στενή παρακολούθηση….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here