Ο θάνατος ενός ηλικιωμένου από τη Χίο, αποκάλυψε μιαν ασυνήθιστη ιστορία. Ο 90χρονος παρότι έμενε σε ένα ετοιμόρροπο σπίτι και έμοιαζε ρακένδυτος, αποκαλύφτηκε πως διαθέτει καταθέσεις ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ στην τράπεζα.

Ο ηλικιωμένος ήταν γνωστός στην τοπική κοινωνία της Χίου και σύμφωνα με μαρτυρίες διέμενε σε ένα σπίτι που το χαρακτήριζαν «τρώγλη». Κυκλοφορούσε έχοντας πάντα ένα χαρακτηριστικό μπαστούνι και ένα κίτρινο μαντήλι στο κεφάλι.

Εδώ και 20 χρόνια, ήταν γνωστό στη Χίο πως ο ηλικιωμένος διέθετε ένα σημαντικό ποσό καταθέσεων, με τις μαρτυρίες να λένε πως πριν την μετατροπή σε ευρώ, φημολογείτο πως διέθετε περισσότερα από 300 εκατ. δραχμές.

Η μόνη του τουλάχιστον εμφανής πολυτέλεια, σύμφωνα με όσους τον γνώριζαν, ήταν όταν πήγαινε εδώ και χρόνια στο ταμείο της τράπεζας προκειμένου να καταθέσει όσα κέρδιζε από την εργασία του στην οικοδομή. Καθώς πέρασαν τα χρόνια, ο 90χρονος κατέθετε στον ίδιο λογαριασμό, σχεδόν ατόφια τη σύνταξή του.

Όπως περιγράφει το δημοσίευμα του Πολίτη Χίου, οι παλαιότεροι στο νησί θυμούνται ότι έπειτα από διένεξη που ειχε πριν χρόνια, με μεγάλη τράπεζα έφθασε έξω από το κατάστημα με μαύρες σακούλες προκειμένου να παραλάβει τα χρήματά του και να τα μεταφέρει σε άλλη ιδιωτική τράπεζα.
Η μεγάλη του περιουσία, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη, παραμένει αδιάθετη καθώς ο 90χρονος εκατομμυριούχος ήταν άτεκνος, ενώ για την ώρα δεν υπάρχουν κληρονόμοι του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here