Δεν πρέπει να ξάφνιασε τους αναγνώστες του “Β” , η χθεσινή αντίδραση ΚΡΙ ΚΡΙ με +5,77% στα 5,50 ευρώ και μάλιστα με συναλλαγές 251.842 ευρώ.
   Στα 181,86 εκατ. ευρώ η αποτίμηση του και όσο πλησιάζει προς το όριο των 200 εκατ. € τόσο θα πυκνώνουν οι αναφορές για διάθεση σημαντικού μειοψηφικού ποσοστό σε στρατηγικό επενδυτή. 
   Στο περίπου 73% το συνολικό ποσοστό των βασικών μετόχων, μελών της οικογενείας Τσινάβου,με τον Παναγιώτη Τσινάβο να έχει, με 18,05% το μεγαλύτερο μειοψηφικό μερίδιο.
    Κρατήστε το, αποτίμηση στα 200 εκατ. και μετοχικές εξελίξεις.
  Ομως, ούτε η περίπτωση της Intralot αιφνιδίασε τους όλο και περισσότερους, τελευταία, που κοιτούν προς την εταιρεία υπολογίζοντας την ως ένα από τα turn around stories, που- υπό προυποθέσεις- θα μπορούσαν να βγουν το 2019.
   Ενημερωμένοι από νωρίς, για παλιό της…Σοφοκλέους, ο οποίος έγινε… προφήτης για την πορεία της μετοχής, και για την απαραίτητη προυπόθεση της υπέρβασης του ορίου των 100 εκατ.€ για την κεφαλαιοποίηση της εισηγμένης.
   Αυτή την φορά η αφορμή ήρθε με…ιταλική υποστήριξη, καθώς η θεαματική ενίσχυση των μεγεθών της Gamenet ευνόησε και την ελληνική εταιρεία, (που ελέχει ένα 20% του μετοχικού κεφαλαίου της Gamenet).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here