Σήμερα θα αναφερθώ σε μία μικρομεσαία του κατασκευαστικού κλάδου, που κακώς περνά απαρατήρητη από τα…ραντάρ αναλυτών και ισχυρών επενδυτικών κύκλων.
      Σε σύγκριση με τους μεγάλους του κλάδου, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, J&P ΑΒΑΞ, ΙΝΤΡΑΚΑΤ η αποτίμηση της ( μόλις στα 14,4 εκατ. Ευρώ ) και δείχνει και είναι αστεία.
Και όμως ο δανεισμός της είναι αρνητικός, αποτιμάται σχεδόν 60% χαμηλότερα του fair value της, δεν έχει εμπλακεί σε δημόσια έργα, χαριστικές συμβάσεις, διαγωνισμούς με… τερατώδεις εκπτώσεις, διαθέτει τον (ίσως ) καλύτερο ως προς την συνέπεια χρόνο εκτέλεσης και παράδοσης έργων, με…, με… η εταιρεία είναι από τα διαμάντια του κλάδου και της κατηγορίας της.
       Τι μένει; να ανακαλυφθεί από διορατικούς επενδυτές, ως μία safe επιλογή για το 2019 και εταιρικά να βρεθεί στο στόχαστρο κάποιου μεγαλύτερου παίκτη του κατασκευαστικού κλάδου.
        Σας δίνω και τη μετοχική σύνθεση: Σίψας Αθανάσιος με 25,744%, Παπαγεωργίου Άγγελος με 5,851% και Πολυκράτης Α.Ε με 13,183%.
      Το free float, εάν κάποιος θελήσει να προχωρήσει σε επιθετική εξαγορά δεν κοστίζει πάνω από 7 άντε 10 εκατ. ευρώ.
         Η εταιρεία απέχει από τα Δημόσια έργα και επικεντρώνεται σε ΣΔΙΤ και κατασκευές αυστηρά στον ιδιωτικό τομέα.
      Ένα από τα σημαντικά συμβόλαια της η εκτέλεση έργου για την Πυραμίς Ξενοδοχειακή ΑΤΕ, ιδιοκτήτρια του Eden Beach Resort, συνολικού προϋπολογισμού 19,7 εκατ. ευρώ.
          Και κάτι τελευταίο, χθες τίμησε τους αγοραστές με νέα άνοδο +3,23% στα 1,28 ευρώ. Το bet μου, άνετα θα υπερβεί τα 1,37 και μετά μην την είδατε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here