Μεστή ειδήσεων, η χθεσινή παρουσίαση του Ομίλου Quest Holdings, σε χρηματιστηριακούς αναλυτές.
Με βάση τα πολύ καλά αποτελέσματα πρώτου τριμήνου, και τον “αέρα” του +5,49% στα 13,84 ευρώ (με συναλλαγές 43.910 τμχ) που έγραφε η μετοχή στο χρηματιστηριακό ταμπλό η τριάδα των ανθρώπων της εισηγμένης αναφέρθηκε στα 70 εκατ. € που χρηματοδοτούν το επενδυτικό πρόγραμμα, για το 2021, την πρόβλεψη για το δεύτερο τρίμηνο και την εκτίμηση για το σύνολο της χρήσης.
Περίπου 25 εκατ.€ αφορούν σε επενδύσεις στην Γ.Ε Δημητρίου, με 18 θα χρηματοδοτηθεί η ACS, ενώ 5 με 6 εκατ. € επενδύονται στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας ΑΠΕ.
  •     Σημειωτέον, πως η Γ.Ε Δημητρίου, διαθέτει ισχυρά ονόματα στις “λευκές συσκευές” αντιπροσωπεύοντας λ.χ. την Toyotomi, την Kerosun, την Izola κ.α
Όσον αφορά στα αποτελέσματα χρήσης 2021, η διοίκηση προβλέπει διψήφιο ποσοστό αύξησης κύκλου εργασιών και ebitda.
 Στα 494,7 εκατ.€ η αποτίμηση της εισηγμένης (σ.σ. σχήμα Holding), με προστιθέμενη εσωτερική αξία και από την Unisystems, που διεκδικεί ένα σημαντικό μερίδιο από την “πίττα” ψηφιακού μετασχηματισμού της χώρας.
      Στην χθεσινή παρουσίαση δεν ερωτήθηκαν οι 3 του ομίλου, για το ενδεχόμενο αυτόνομης εισαγωγής στο χρηματιστήριου της εταιρείας/βραχίονα πληροφορικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here