Γράφει η «ξενοδόχος»

Μεθαύριο Τετάρτη 12 Ιουνίου έχει οριστεί η ημερομηνία για τη μίσθωση του 5άστερου ξενοδοχείου «Ηριδανός» στο κέντρο της Αθήνας στο πλαίσιο του διαγωνισμού που πραγματοποιεί η Εθνική Τράπεζα μέσω της Probank Leasing.

Το ελάχιστο μηνιαίο ενοίκιο που ζητείται είναι στις 37.000 ευρώ το μήνα, ενώ στην προηγούμενη διαδικασία που είχε γίνει το Φεβρουάριο του 2019 το ζητούμενο μίσθωμα ήταν στα 42.000 ευρώ.

  • Προ διετίας είχε γίνει προσπάθεια και για πώληση του ακινήτου, με ζητούμενη τιμή στα 6,3 εκατ. ευρώ, χωρίς ωστόσο να βρεθεί αγοραστής. Όπως ορίζεται στους όρους, η διάρκεια της μίσθωσης είναι έξι χρόνια, με δικαίωμα επέκτασης για επιπλέον έξι χρόνια κατόπιν αναδιαπραγμάτευσης των όρων.

Το ξενοδοχείο «Ηριδανός», κενό την τελευταία επταετία, είναι δυναμικότητας 39 δωματίων και 81 κλινών, διαθέτει εστιατόριο, γυμναστήριο, spa, bar στο δώμα με θέα την Ακρόπολη και αίθουσα συνεδριάσεων 60 ατόμων. Είναι συνολικής επιφάνειας 2.372 τ.μ. και βρίσκεται στην περιοχή του Κεραμεικού και συγκεκριμένα επί της συμβολής της οδού Πειραιώς 78 με την οδό Σαλαμίνος 14 (πεζόδρομος) στην Αθήνα. Το ακίνητο αποτελείται από δύο τμήματα συνενωμένα μεταξύ τους, ένα πενταώροφο διατηρητέο επί της οδού Πειραιώς και ένα τριώροφο κτίσμα συμβατικής κατασκευής. Το αρχικό τμήμα κατασκευάστηκε στις αρχές του 20ου αιώνα, ανακατασκευάστηκε και επεκτάθηκε το 2003, ενώ το νέο τμήμα αποπερατώθηκε το 2006.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here