Η Αττικά Πολυκαταστήματα αγόρασε (12.133.154 ευρώ) ίδιες μετοχές της σε ποσοστό 10% από την δια πλειστηριασμού -με επισπεύδοντα την Εθνική Τράπεζα- εκποίηση των μετοχών που κατέχει η Folli Follie.

Το υπόλοιπο 25% περιήλθε στις τράπεζες οι οποίες θα το επαναπωλήσουν είτε με νέο πλειστηριασμό είτε με άλλη προβλεπόμενη διαδικασία.

Στον διαγωνισμό συμμετείχε και η εισηγμένη στο Λονδίνο Sports Direct, συμφερόντων του ιδιοκτήτη της βρετανικής ποδοσφαιρικής ομάδας Νιούκαστλ, Μάικ Ασλεϊ που επέδειξε σοβαρό ενδιαφέρον καταβάλλοντας την εγγυητική των 12 εκατ. ευρώ που απαιτούνταν, αλλά αποθαρρύνθηκε από την αίτηση ανακοπής ορισμένων μικρομετόχων της Folli Follie η συζήτηση της οποίας εκκρεμεί για τα τέλη Ιανουαρίου.

Ο Michael James Wallace, γνωστός ως Mike Ashley, γεννηθείς στο Γουόλσολ, εκτός από τη Sports Direct των 700 καταστημάτων, είναι ιδιοκτήτης και της Newcastle United.

Η περιουσία του 54χρονου, σήμερα, εκτιμάται στα 6,5 δισ. δολάρια. Η εταιρεία του εισήχθη στο χρηματιστήριο το 2007.

Ο ίδιος διαμένει στην άκρη ενός χωριού στην περιοχή Χερφορντσάιρ της Αγγλίας, σε μία κατοικία κρυμμένη από δέντρα και με κάμερες.

Ο δισεκατομμυριούχος έχει το προφίλ του «απόμακρου» που απέχει από συνεντεύξεις και δρώμενα.

Ενδεικτικό της ευμάρειας και της μεγάλης περιουσίας του είναι το ελικόπτερο που έχει στην κατοχή του!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here