Γράφει η «ξενοδόχος»

Στην Αθήνα αλλά και άλλες μεγάλες πόλεις ανά την Ελλάδα πρόκειται να ακολουθήσουν τα επόμενα Μοxy στην Ελλάδα, το πιο νέο από τα διεθνή brands του ξενοδοχειακού κολοσσού της Marriott, μετά το πρώτο Moxy Patra Marina που άνοιξε πολύ πρόσφατα στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

  • Στην Αθήνα, το πρώτο Moxy πρόκειται να λειτουργήσει στο Σαρόγλειο Μέγαρο στην Ομόνοια, την αξιοποίηση του οποίου έχει αναλάβει με μακροχρόνια παραχώρηση 25 ετών η εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων Dimand.
  • Το ακίνητο επί της Σταδίου στον αριθμό 65,  συνιδιοκτησίας του Μετοχικού Ταμείου Στρατού και της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (με ποσοστά 62% και 38%, αντίστοιχα)  παραμένει κλειστό για πολλά χρόνια.

Η νέα μονάδα υπολογίζεται ότι μπορεί να λειτουργήσει προς τις αρχές του 2021. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Dimand κ. Δημήτρη Ανδριόπουλο, η ελληνική πρωτεύουσα παρουσιάζει σημαντικό «έλλειμμα» σε ποιοτικά ξενοδοχεία 3 αστέρων, όπως είναι τα Μoxy. Ο ίδιος εφιστά την προσοχή όσον αφορά τις νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις στην Αθήνα, η οποία πάντως φαίνεται ότι μπορεί να χωρέσει και άλλα δύο τουλάχιστον Μοxy.

Στα πλάνα είναι η λειτουργία αντίστοιχων ξενοδοχείων και σε άλλες μεγάλες πόλεις όπως η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα κ.τ.λ. καθώς επίσης και προορισμούς όπως η Κρήτη κ.α..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here