Γράφει η «ξενοδόχος»

Είναι ένα από τα πιο μοντέρνα κι επιτυχημένα σήματα του ομίλου της Marriott International και αναμένεται να ανοίξει στην πλατεία Ομονοίας τον ερχόμενο Μάρτιο, αν κι εφόσον φυσικά οι συνθήκες της πανδημίας το επιτρέψουν δεδομένου ότι το χρονοδιάγραμμα λειτουργίας έχει μετατεθεί ούτως ή άλλως προς τα πίσω.

Το πρώην κτίριο γραφείων του Σαρόγλειου Μεγάρου, που έχει μισθωθεί με μακροχρόνια παραχώρηση μετατρέπεται σε μία σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα μετά από την  και μετά την ολοκλήρωσή του θα περάσει στο χαρτοφυλάκιο  ομπρέλα της Prodea Investments ΑΕΕΑΠ.

Το νέο ξενοδοχείο δυναμικότητας 200 δωματίων εκτιμάται ότι θα λειτουργήσει ως ‘’τονωτική ένεση’’ για ολόκληρη την περιοχή γύρω από την Ομόνοια σε συνδυασμό και με τις λοιπές ξενοδοχειακές επενδύσεις. Την ευθύνη διαχείρισης θα έχει η γνωστή εταιρεία SWOT Hospitality.

Το γεγονός ότι η εν λόγω επένδυση θα λειτουργήσει κάτω από το brand της Μoxy είναι κι αυτό ένας παράγοντας που δημιουργεί θετικές προσδοκίες, δεδομένου ότι οι πελάτες του συγκεκριμένου brand του αμερικανικού ξενοδοχειακού κολοσσού έχουν το προφίλ του σύγχρονου ταξιδιώτη που πληρώνει μία ξενοδοχειακή τιμή όχι πολύ υψηλή αλλά ούτε και χαμηλή.

Σημειωτέον ότι ήδη στην Πάτρα λειτουργεί το Moxy Patra Marina, που ήταν και το πρώτο Moxy στην Ελλάδα, ενώ έπεται και συνέχεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here