Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Κρήτη, Κομοτηνή. Είναι οι πρώτες πόλεις εκτός της πρωτεύουσας όπου η Pricewaterouse Coopers έχει ήδη δρομολογήσει ή θα δρομολογήσει τη δημιουργία γραφείων- δορυφόρων για την προσέλκυση νέων ταλέντων.

Κατά τη χθεσινή παρουσίαση της νέας συνεργασίας της με την εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων Dimand, για τα νέα της γραφεία στο Μαρούσι, κοντά στο δαχτυλίδι της λεωφόρου Κηφισίας, η διοίκηση της PwC αναφέρθηκε στο πλάνο για την προσέλκυση νέων ταλέντων σε πόλεις που διαθέτουν πανεπιστημιακές δομές, ώστε οι νέοι άνθρωποι να δουλεύουν από τις περιοχές όπου μεγάλωσαν χωρίς να χρειάζεται να μετακομίσουν στα δύο μεγαλα αστικά κέντρα της χώρας.

  • «Στόχος, η συμβολή στην ανάπτυξη των τοπικών οικοσυστημάτων και την προσέλκυση και εξέλιξη του εγχώριου ταλέντου, παρέχοντας ευκαιρίες απασχόλησης σε μεγάλα διεθνή έργα από διαφορετικές περιοχές της χώρας, έχοντας ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα»

σύμφωνα με τους επιτελείς της εταιρείας, η οποία μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχει νέο γραφείο στα Ιωάννινα και ακολουθούν το 2023, τα νέα γραφεία- δορυφόροι στην Κρήτη και την Κομοτηνή.

  • Οσον αφορά τα νέα ‘’πράσινα’’ γραφεία της λεωφόρουΚηφισίας, με ανωδομή 11.000 τ.μ. θα κατασκευαστούν σε οικόπεδο που έχει αγοραστεί από την Dimand και θα μισθωθούν από την PwC για 10+10 χρόνια, ενώ η αξία της επένδυσης υπολογίζεται στα πέριξ των 50 -55 εκατ. ευρώ.

Το συγκρότημα, μετά την ολοκλήρωσή του θα πουληθεί από την Dimand.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here