«Θηλιά στο λαιμό» του Σισμανογλείου έχουν γίνει τα χρέη που κληρονόμησε από το πρώην 1ο Θεραπευτήριο του ΙΚΑ, καθώς ο προϋπολογισμός του νοσοκομείου με το «ζόρι» φτάνει να καλύψει τις τρέχουσες ανάγκες. Έτσι, οι κατασχέσεις 7 χρόνια τώρα έχουν ο φόβος και ο τρόμος της διοίκησης και των εργαζομένων, όποτε οι δικαστικοί επιμελητές δεν βρίσκουν χρήματα σε κάποιο λογαριασμό.

Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει δύο ενδεικτικά περιστατικά για τη σοβαρότητα του προβλήματος.

Το πρώτο συνέβη την περασμένη Πέμπτη. Με το που έγινε γνωστό ότι έρχονται δικηγόροι για να κατάσχουν περιουσιακά στοιχεία, η διοίκηση κατέβασε από τους τοίχους πίνακες και εικόνες αξίας και τα έκρυψε για να τα γλυτώσει. Σήμερα, Δευτέρα, η διοίκηση ειδοποιήθηκε για νέα επιδρομή δικηγόρων για χρέος 28.000 ευρώ. Για να την εμποδίσει ζήτησε τη συνδρομή του σωματείου.

«Αφήνουν να κατάσχονται χρήματα από τον λειψό προϋπολογισμό του Σισμανόγλειου και μετά στον Πολάκη φταίει το παρακράτος που το νοσοκομείο δεν είχε σεντόνια»σχολιάζει η Ομοσπονδία, αμφισβητώντας τα οικονομικά στοιχεία που είχε παρουσιάσει ο αναπληρωτής υπουργός σύμφωνα με τα οποία το 2017 ο προϋπολογισμός του νοσοκομείου έκλεισε με πλεόνασμα.

Περισσότερα στο Virus.com.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here