Είδες η Folli Follie;
       Διαβάζω ότι η Αρχή Προστασίας από το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος αποφάσισε την δέσμευση ακινήτων της οικογένειας Κουτσολιούτσου, μελών του διοικητικού συμβουλίου αλλά και της ίδιας της εταιρείας. Είναι το δεύτερο σημαντικό βήμα, μετά την σχετική απόφαση για δέσμευση λογαριασμών και θυρίδων. 
    Η εντολή δόθηκε μετά τον δεύτερο γύρο τεκμηρίωσης στοιχείων από τον οικονομικό εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση και ελήφθη από την επικεφαλής της Αρχής Αννα Ζαίρη. Ωστόσο η απόφαση αυτή επιδέχεται προσφυγής στο δικαστικό συμβούλιο, κάτι που έπραξε ήδη η εταιρεία, που εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.
     Σε αυτήν γίνεται ρητός λόγος για τα ακίνητα σε Άγιο Στέφανο (όπου και τα κεντρικά της εταιρείας) αλλά και σε Νέο Ψυχικό, Κορωπί, Σαντορίνη και Γλυφάδα. 
     “Η διοίκηση της Folli Follie βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με εκπροσώπους των ομολογιούχων δανειστών της, με σκοπό την επίτευξη συμφωνίας αναδιάρθρωσης και θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη επί του θέματος” καταλήγει η ανακοίνωση.
     Στο δια ταύτα, κοντεύουν 8 μήνες από την ημέρα που “χτύπησε” ο Gabriel Grego με το QCM του και ακόμη το όλο σκάνδαλο είναι σχεδόν στην αρχή.
      Και να δούμε για πόσο ακόμη.
    Γράφοντας για Grego, QCM να σας θυμίσω:
Τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου διοργανώνεται η ημερίδα του Kase Learning και του Whitney Tillson με κύριο θέμα τις πρακτικές short selling.
Εκεί στην καρδιά του Manhattan στο New York Athletic Club εκ των κεντρικών ομιλητών θα είναι και ο πολύς Gabriel Grego.
  • Το μόνο σίγουρο, που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι πως ο short seller ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
To τι και πως και γιατί ΔΕΝ είναι της παρούσης αλλά σας διαβεβαιώ:
  • ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ πολλώ δε μάλλον εισηγμένη, όπως διάφοροι…καλοθελητές βιάστηκαν να διαρρεύσουν χθες.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Kύριε Κώνστα καλησπέρα σας.Έχουμε αγχωθεί όλοι με το QCM και το ποια εταιρεία θα ανακοινώσει την Δευτέρα.Είμαι μέτοχος του Μυτιληναίου.Υπάρχει κάποια πιθανότητα για αρνητική έκπληξη την Δευτέρα?Ευχαριστώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here