Με πρώτο στόχο τα 600 εκατ. ευρώ έσοδα , το 2021 σχεδιάζει το μέλλον του ο όμιλος QUEST . Ο Όμιλος που διοικεί ο πρόεδρος του ΣΕΒ Θεόδωρος Φέσσας δρομολογεί επενδύσεις ύψους 80 εκατ. ευρώ μέχρι τον Δεκέμβριο 2021. Την τριετία 2015-2017 είχε επενδύσει 50 εκατ. ευρώ.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, η διοίκηση της Quest εξήγησε ότι βασική δραστηριότητά του είναι ο τομέας της τεχνολογίας (τα προϊόντα της Apple συνεισφέρουν κατά 100 εκατ. Ευρώ) και στους στόχους του περιλαμβάνεται η περαιτέρω ανάπτυξη τόσο με λειτουργικό τρόπο όσο και μέσα από νέες δραστηριότητες και εξαγορές σε δραστηριότητες που θα είναι κατά κύριο λόγο συναφείς με τις υπάρχουσες, με έμφαση στο Mobility αλλά και το Internet of Things που αφορά τις διασυνδεμένες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.

Παράλληλα ιδιαίτερη έμφαση δίδεται και στον τομέα της Ενέργειας. 

  • Ο διευθύνων σύμβουλος , Απόστολος Γεωργαντζής αποκάλυψε ότι η Cardlink, θυγατρική του ομίλου Quest, έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασία αδειοδότησης από την Τράπεζα της Ελλάδος για τη δημιουργία ιδρύματος πληρωμών.

Ο όμιλος QUEST έχει ήδη την αντιπροσωπεία των προϊόντων της XIAOMI, που περιλαμβάνει εκτός από τα είδη κινητής τηλεφωνίας και μικροσυσκευές. Στο πλαίσιο αυτό εξετάζεται η διεύρυνση της γκάμας των προσφερόμενων ηλεκτρικών συσκευών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here