Την επίσημη έναρξη λειτουργίας των νέων τους γραφείων στο κέντρο της Αθήνας γιόρτασαν η γερμανική εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων Ehret+Klein και η ελληνική κατασκευαστική εταιρεία PAROSTEC. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση πρόκειται για έναν υπερσύγχρονο χώρο εργασίας με επίκεντρο τη βιωσιμότητα, που σηματοδοτεί τη σύμπραξη των δύο εταιρειών σε έργα μεγάλης κλίμακας, οι οποίες μοιράζονται κοινή φιλοσοφία, όραμα και αξίες. Βασικός στόχος του συγκεκριμένου έργου, πλην της προφανούς στέγασης των γραφείων και της λειτουργικότητας του χώρου, ήταν να αποδοθεί ο χαρακτήρας και η ποιότητα εργασιών της PAROSTEC και της Ehret+Klein, καθώς και η επίτευξη της ομαδικότητας και η διαρκής αλληλεπίδραση των εργαζομένων.

Η ανακατασκευή των νέων γραφείων 200 τ.μ., (Χρήστου Λαδά 1) που διακρίνονται για τον βιομηχανικό χαρακτήρα ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο του 2023 και η μετάβαση στις καινούργιες εγκαταστάσεις πραγματοποιήθηκε πριν το τέλος του προηγούμενου έτους. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός πραγματοποιήθηκε από τους DECA architecture με στόχο την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας συνθηκών εργασίας.

Με αφορμή την εκδήλωση και την παρουσία τους στην Ελλάδα, οι Michael Ehret και Stefan Klein, διευθύνοντες σύμβουλοι της Ehret+Klein Greece, δήλωσαν σχετικά: «Πιστεύοντας ακράδαντα στη δυναμική των πόλεων, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την πρόκληση του αστικού μετασχηματισμού της Αθήνας, η οποία αντικατοπτρίζεται ιδιαίτερα και στο υπερσύγχρονο γραφείο, όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις μας, με στόχο να προσφέρουμε ένα ανθρωποκεντρικό περιβάλλον όσον αφορά στη συνεργασία, στην ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και στο υψηλό κλίμα έμπνευσης για τους εργαζομένους μας. Η συνέργειά μας με την PAROSTEC κινείται προς αυτή την κατεύθυνση και σκιαγραφεί το πάθος και των δύο μερών για τη βιώσιμη ανάπτυξη και την επίτευξη αριστείας σε όλα τα επίπεδα».

Αναφερόμενοι στη συνέργεια με τη γερμανική εταιρεία και στα νέα τους γραφεία οι Γιώργος Καγγέλης και Γιώργος Οικονομόπουλος, co-founders της PAROSTEC δήλωσαν: «Είμαστε πολύ περήφανοι τόσο για τη σύμπραξη μας με την Ehret+Klein, όσο και για το νέο μας γραφείο στην Αθήνα, που αποπνέει το πνεύμα και το δυναμισμό της PAROSTEC και φιλοδοξούμε να βελτιώσει σημαντικά τις καθημερινές μας λειτουργίες. Ειδικότερα, αντανακλά τη συνεχή επιθυμία μας για πρόοδο και αριστεία. Ωστόσο, πέρα από την υψηλή αισθητική, ο ανακαινισμένος χώρος, που υπηρετεί τη βιώσιμη ανάπτυξη, εξυπηρετεί επαρκώς όλες τις ανάγκες των εργαζομένων, συμβάλλοντας στην άμεση και ποιοτική επίτευξη των επαγγελματικών μας στόχων. Στόχος ήταν να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο και φιλόξενο εργασιακό περιβάλλον που ευνοεί την ομαδικότητα, την παραγωγικότητα και την καινοτομία. Ο νέος χώρος καταδεικνύει τη δέσμευσή μας για βιώσιμη ανάπτυξη, αποτελώντας ένα σύμβολο της αδιάλειπτης αφοσίωσής μας στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στον κατασκευαστικό κλάδο».

Η ελληνική κατασκευαστική εταιρεία PAROSTEC (www.parostec.gr), πρωταγωνιστεί στις Κυκλάδες από το 1990, έχοντας κατασκευάσει περισσότερες από 160 πολυτελείς βίλες και ξενοδοχεία υψηλών προδιαγραφών στην Πάρο και στην Αντίπαρο. Την τελευταία δεκαετία, τη διοίκηση έχουν αναλάβει ο Γιώργος Οικονομόπουλος και ο Γιώργος Καγγέλης, που αποτελούν τη 2η γενιά της οικογενειακής επιχείρησης. Η PAROSTEC διαθέτει γραφεία σε Πάρο, Αντίπαρο και Αθήνα και ο αριθμός των εργαζομένων ξεπερνά τα 45 άτομα.

Η ehret+klein είναι γερμανική εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων της οποίας η αποστολή είναι να σχεδιάζει και να διαχειρίζεται καινοτόμους αστικούς χώρους διαβίωσης με αξία στον χρόνο.

Ιδρύθηκε το 2006 από τους Michael Ehret και Stefan Klein, με το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας να επικεντρώνεται σε ακίνητα μικτής χρήσης, συμπεριλαμβανομένων οικιστικών και εμπορικών χώρων, γραφείων, ξενοδοχείων και ιατρικών κέντρων. Κυριαρχώντας στην γερμανική αγορά ακινήτων, η e+k επέκτεινε πρόσφατα τις δραστηριότητές της και στην Ελλάδα -με την ίδρυση της ehret+klein Greece το 202- όπου η βιωσιμότητα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής στρατηγικής. Η εταιρεία εστιάζει σε έργα ανάπτυξης μικτής χρήσης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και οικιστικά έργα στα νησιά των Κυκλάδων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ